Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

glebokie gardlo

Polecane posty

czy mezczyzni lubia jak kobieta wykonuje na nich tzw glabokie gardlo? bo ja sie spotkalam z tym ze facet nie lubil bo mowil ze go to boli . to jak to wlasciwie jest ? lubicie jak w gardelku az sie gotuje?

Gość zona wyrwigrosza
kobietka to istotka ktora ladnie lubi przyjmowac peniska w siebie- nie na sile

Zajebiście lubią! Boli????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No chyba, że są to już (ostatnio reklamowane) kwasy w żołądku...

Gość zakladajac
ze to nie prowokacja ..... Powiem ze uwielbiam . Wtedy wytrysk tez nastepuje prosto do gardla i kobieta nie musi smakowac spermy :D

Gość jesteście obrzydliwi
:o Faceci to sstraszne zwierzeta. Kiedys wyskoczyla mi reklama jekiejs strony, bardzo zachęcajaca- głębolkie gardła, ostre rżnięcie migdałków, duszenie kutasami itd.:o Baaardzo zachęcające:o Zwłaszcza jak ktos jest prymitywem i zwierzakiem:o

Gość to prawa
my jestesmy zwierzetami i ciezko to ukryc .... :classic_cool:

Gość hyhyhyhyhy
Juken co Ty dzis za szopke odstawiasz ? :D:D:D

Gość Nico
Bywa że kobieta ma normalne odruchy wymiotne, a to najczęściej bywa!

wkurza mnie to za ja zawsze mam jakis opory jak robie loda-wiem ze wtrysk sie zbliza i boje sie normalnie bo nie lubie tego uczucia,nie lubie spermy w buzi a nie potrafie peniora gleboko wsadzic wiec zawsze na wtrysk wyciagam go z buzi. No takie mam juz opory i co zrobic

Gość magik34
Tak, ja lubię, tak głęboko, aż się kobieta dławi. Co prawda mało kobiet lubi w ten sposób, próbując go całego zmieścić, ale jest to super uczuce, być tak pochłanianym. Oczywiście taki finał jest niesamowicie podniecający, ale wyjęcie w ostaniej chwili i wytrysk na twarz - też jest super.

Gość tomekkkkkkkkk
jeszcze nikt mi tak nie dogodzil ale wydaje mi sie ze to najdoskonalszy oral jaki moze byc

Gość zboczona starucha
Ja tam nigdy nie miewam odruchów wymiotnych, nawet po paru drinkach, więc w tej materii niedługo osiągnę perfekcję (nie chwaląc się ;) ) Ostatnio, gdy mąż dochodził, wsunęłam jego penisa do gardła i przełykałam - myślałam, że mi odfrunie z rozkoszy!!! Dobrze że go trzymałam :D Więc chyba lubi, tak myślę...