Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiietka

Ginekolog na pierwszej wizycie zwrócił mi uwagę że w spodniach jestem a na kontr

Polecane posty

Gość kobiietka

kontrole mam przyjść w sukience, dziwne ale czasami się zdarza bo niby wygodniej w sukience ale spodnie raz dwa się zdejmuje i nakłada a przecież teraz to jakieś rajstopy trzeba nałożyć do sukienki i późnie bawić się w nakładanie. Nie rozumiem tego.

Gość 11111111111111111
ja też nie rozumiem,co go obchodzi jak się ubierzesz,przecież na fotel i tak wchodzisz z gołym tyłkiem :o

Gość blend
czy ci lekarze powariowali

Gość mój też tak robi

Gość najwidoczniej nie dorósł
do nowszych czasów. mnie kiedyś w przychodni gina zjechała i lodowatym tonem powiedziała, ze "do lekarza przychodzi sie w spódnicy" . a co jej kurde do tego? i tak mi tyłek ogląda i tak, wiec co za róznica? chyba jakies pozostłości z przeszłości to są. za to u prywatnego w życiu nie miałam tego typu przygody. a tak poza tym, to kurcze miałabym sobie kuopić specjalną spódnicę do gina? o odp. dlugości i szerokości? no bo jak sobie pomyślę o tych, co mam w szafie, to raczej cieżko by mi było sie wgramolić na fotel, bo racze wszystkie (az dwie:) ) wąskie są starsznie.

Gość kobiietka
Poszłam w pończochach, nie będę marznąć. I tym razem nie narzekał

A jakie ma znaczenie czy idziesz w spodniach, spodnicy, sukience, kombinezonie ??????? I tak z golym tylkiem wskakujesz na fotel:/ Nie rozumiem:/

Gość zelono- czerwona
U mnie tez zalecaja, zeby przychodzic do lekarza w spodnicy. Dlaczego? Dlatego,zeby nie paradowac po gabinecie z gola dupa. U U mnie w przychodni jes tak,ze z ogolnej pcozekalni wchodzi sie do takiego jakby malego przepokoiku. Jak sie tam wchodzi,to widzisz przed soba dwoje drzwi. Jedne drzwi to drzwi do gabinetu lekarza, a drugie to drzwi do takiej malej lazenki, gdzie mozesz sie podmyc i gdzie sie zostawia ubranie. Do gabinetu lekarza wchodzi sie juz bez majtek. Wiec jak ktos ma spodnie to do gabinetu lekarza wchodzi z gola dupa. Jeszcze dodatkowo mija sie z kobieta, ktora akurat wychodzi, tak wiec jeszcze orpocz lekarza jeszcze pare osob moze cie poogladac bez majtek. A jak masz spodnice,to sciagasz tylko majtki i rajstopy, a spodnice sobie zostawiasz ubrana. Tak wiec nie jestes zmuszona biegac przed obcymi ludzmi z golym tylkiem. Przyjelo sie tak, ze rozbierasz majtki, rajstopy i siadasz na fotel w spodnicy (oczywiscie ja wczesniej podciagasz,zeby nic nie zaslaniala). Jest to moim zdaniem duzo wygodniesze dla mnie,jako dla pacjentki,bo np w czasie rozmowy z lekarzem nie stoje przed nim z golym tylkiem,tylko jestem zakryta, jest to tez bardziej higieniczne,bo jak siadam na krzesle, to nie siadam z gola dupa, tylko mam spodnice, generalnie czuje sie mniej skrepowana.

Gość zedzisia
Dziewczyny a golicie sie przed wizytą?

Gość zelono- czerwona
joannaz, wspolczujesz? Dlaczego? Dla mnie to jest bardzo wygodna sytuacja. I tez uwazam,ze u mojego ginekologa warunki sa bardzo dobre. Wole to niz paradowanie przed nim z golym tylkiem. To jak to wyglada w takim razie u ciebie?

U mojego gina sa 2 pokoje: w jednym siedzi gin, ma buirko, kompa etc. W drugim jest przebieralnia, USG, fotel, i inne urzadzenia. Tam wchodze zawsze sama: przebieram sie i w zaleznosci co jest robione: albo USG albo fotel wskakuje, wchodzi gin, bada i wychodzi:) Takze zadnego paradowania nie ma, jestem sama:)

Gość u mnie to wygląda tak
ze wchodze do gabinetu, siadam ubrana na krześle przed moim ginekologiem, mówie mu, z czym przychodzę, on mnie prosi za parawan, tam sciągam spodnie, albo tylko majtki, jesli jestem w spódnicy ;), włażę na fotel, on byta czy już jestem gotowa i wtedy wchodzi za parawan. Z wyjatkim badania na fotelu, z gołym tyłkiem mnie nie ogląda :o

Gość zedzisia
Podoba mi się, że w jakimś gabinecie jest łazienka, świetne rozwiązanie.

Gość ajajajgn
To chyba był panstwowy ginekolog. Niech spada. Ja zawsze chodzę w spodniach i nie zdarzyło mi się, żeby ktoś robił z tego problem. No tyle, że chodzę prywatnie.

\"U mojego gina sa 2 pokoje: w jednym siedzi gin, ma buirko, kompa etc.\" ... piwo, czipsy, oreszki i napierdala se w Quake\'a na tym komputerze. Czasem włączy Pauzę, rzuci okiem na kolejne krocze, i dalej w tego Quake\'a... Chyba zostanę ginekologiem 🖐️

Gość u mnie to wygląda tak
aha, u mojego też jest łazienka, moge się wysiusiać przed badaniem, umyć itp.

Gość zelono- czerwona
Aha,czyli po badaniu ubierasz sie i dopiero potem idziesz z nim rozmawiac? NO w sumie tez fajne rozwiazanie.

Gość zelono- czerwona
No fakt, ta lazienka to dobry pomysl,tym bardziej,ze jest swietnie urzadzona, czysciutka, jest do dyspozycji bidet itp. I ginekolog jest panstwowy.

Gość okmjnhbbb
u mnie wyglada to tak, ze gabinet sklada sie z dwoch czesci- w jednej jest biurko gdzie lekarz rozmawia z pacjentka i mala tak jakby przebieralnia, a druga czesc to "gabinet wlasciwy"-z fotelem itd. fakt, trzeba przejsc z przebieralni do drugiego pomieszczenia ale dla mnie to nie jest problem-z golym tylkiem czy w spodnicy-co to za roznica? Przeciez to jest lekarz i nie takie rzeczy juz widzial jak "kawalek tylka". A to, ze niektorzy wymagaja od pacjentek przychodzenia w spodnicy, to juz w ogole nie rozumiem!

Gość zelono- czerwona
okmjnhbbb, no niby lekarz, ale jednak facet i mnie by to mimo wszystko krepowalo :) Wiec jak najbardziej popieram spodniczki :D