Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy zakochany facet

czy zakochany facet, który jest bardzo zakompleksiony może ...

Polecane posty

Gość la tristess
własnie nie kocha jej, kiedys lubił, ale po tym jak udowodnilam co z Alki za jedna pownien sam nie szukac z nia kontaktu, opieprzyc ja a nie cacac sie. A caca sie z nia tylko dlatego, ze nie brała anty i z wyrachowania złapała go na dziecko. Nie rozumiem tego. powinien mowic o dziecku, z nim sie spotykac, ale nie z nią. Nie z nią. Po co? I dlaczego? jets wyrachowana i taka pozostanie. musi odciac sie od niej i nie trzymac sztucznych relacji z nią. po co tak robic? jets obecna ukochana, dzieci i on. A nie jakies panieny na noc, ktore trzeba wielbic bo rodizna mu kazala- jak to ona dziecko urodizła, musiz z nia byc, musiz ja kochac, szanowac. ale hipokryzja

Gość o panie o..
ale o co ci chodzi kobiteo?? :D

Gość chinua
ile masz lat la tritess?

Gość la tristess
chciałam aby ja raz a porządnie opieprzył bez cacania się. Aby odwaliła sie od nas i nawet nie przeprosił za to, ze wlasnie na złosc mi powiedział, doskonale wiedzac, ze to placzka i wyrachowana baba, ze ona nietypowa, cenna itp. I to publicznie, zatem ona poprzez te wypowiedzi roscila sobie do niego prawo. Mowila mu ze ja gram, ze to ze tamto. nazwala sie moim imieniem w filmie. Tez na zlosc mi. Chyba wyszła z zalozenia, ze skoro on mi robi na złosc, ona tez moze. Widac nic nie znaczę, ona tak. i tak sobie myslac, robiła swoje.

Gość o panie o..
ostro dajesz :D a ja jeszcze raz pytam... ale o so chosi ? :D

Gość la tristess
ostro? raczje oni ze mna ostro, oboje a ja tylko prawde, ktora kole. Alce jak ktos rzekl ze zlapala na ciąze dla kasy az przepona chodziła. prawda kole, nie porusza nic tak jak prawda.

Gość o panie o..
taaa... nadal nie mam pojęcia o co ci chodzi ;) ale jak ci źle i oboje cię wkurzają, to może ich olej i zerwij kontakty, co? ile masz lat?

Gość chinua
ja wycofuję się z dalszych pytań i udzielania odpowiedzi. brak mi konkretnych wypowiedzi. 🖐️

Gość la tristess
tak mam nadzieje, ze ja jak facet opieprzy porządnie a nie ja brałam brałam od razu pownien po mesku na styl gazety GW powiedziec, co brałas? chyba witaminy ja publicznie ze mam imie, tu za duzo wiedziałas o ex, ze chce bym wrocil i z nia mial dziecko, 7 lat bralas i nic a teraz po takich faktach cos. tabasmi mozna manipulowac, niezaprzeczysz? o i do razu suka wie gdzie jej miejsce a publicznie licyz sie dziecko, nie zyje w haremie, ze ta co urodzila to jej sie to naleyz itp. Tylko tej, ktora kocham. I nie mowic ze Alka taka super jak jets płaczka i maniuplatnka i co? i nie miałaby smialosc wiecej grac i szydzic byc wyrachowana i nie poszla by na te andrzjeki05. Wiedziałaby gdzie jej miejsce a tak? I nie nazwałaa by sie moim imieniem w filmie. wiedziałaby ze od niego moze dostac w ryj, za takie msciwosci Tak sie zachowuej zakochany facet:)

Gość o panie o..
nadl cię ni ekumam... może wizyta u specjalisty by ci pomogla? ile masz lat? :D

Gość la tristess
mentalnie wiecej od Alki, ona to ma nadal 22 i szuka kasy i oparacia zamiats meza i miłosci. I jets suką. Dobrze by było zeby o tym wiedziała:)

Gość bzykunia
jestes facet czy kobieta? mentalnie, hahahahahahahahahaha!

Gość Czy zakochany facet
widze, ze moje pytanie zeszło na drugi plan:o Ciekawy topic powstał, nie dziwie się ale prosze o odpowiedzna moje pytanko:)

Gość la tristess
facet to ktos taki jak Alka mowi(klamie) wiesz ja nie umiem okazywac uczuc, tylko sex, bez caluska na dzie dorby, nie obejmowała go za szyje- mial to jej za złe ale.. jak tylko konto mu urslo ojej ta zimna suka Alka od razu emocji dostała, objela go w pol i ryjem siegała do rozporka:0 Jak kasa jest to i ona okazywac emocje(łypanie na kase) umie:) czyz to niewyrachowane? bardzo bo on i w 1 i 2 przypadku był ten sam, calowal oczy, rece, tylko konto mial mniejsze ja jestem w przeciwienstwie do Alki, kobieta, ona zimna suką, facetem

Gość o panie o..
lecz sie...

Gość la tristess
tylko ten kto jets slepy na zagryki alki powinien sie leczyc

Gość o panie o..
ile ty masz lat? 4? nie potrafisz się logicznie wypowiadać! popracuj nad sobą i sposobem komunikowania się z otoczeniem, bo podejrzewam, że nikt nie wie, czego ty właściwie chcesz :|

Gość bzykunia
powiedz ile masz lat, zaciekawiłaś mnie

Gość la tristess
potrafie wykryc i czyjes wyrachowanie.

Gość Porządne wymarły jak dinozaury
Ok la tristess daj już spokój- sama się nakręcasz:o Może ktoś mi na moje wcześniejsze pyatnko odpowiedzieć chodzi o to, ze facet jest kompletnie zakompleksiony i okropnie wyzywa kobiete na której bardzo mu zależy Onan jest silna, pewna siebie a on bezrobotny, jednym słowem do niczego... wie, ze ona może nie chcieć z nim być o jejku już też powoli niezrozumiale pisze:o

Gość o panie o..
a gdzie to pytanie?

Gość la tristess
bo jest bezrobotny? no to działa i w drugą stronę, jak kobieta taka jest. Też nie chcą. Jakby miała męża, to moglaby chociaz bajke wymyuslisc jakie zlego meza miała, i ryczec. wtedy by nikt nie mowił, ze bezrobotna itp ale taka co nie ma meza, jakie bajki ma wymyslac.

Gość o panie o..
l acoś tam... ty lepiej się nie odzywaj, albno zacznij pisać logicznie :|

Gość odpowiedz do porządnie...
jeśli facet jest zakompleksiony, nie pracuje, a do tego używa słów wulgarnych, to nie dlatego, że jest zakochany, tylko dlatego, że nie potrafi kochać. nie ma znaczenia, czy jesteś kobietą atrakcyjną, silniejszą psychicznie (swoją drogą miałabym wątpliwości ;)) . on po prostu NIE ZNA UCZUĆ. gdyby je bowiem znał, umiałby wyrażać swoje emocje inaczej. i to by było na tyle...🖐️

Gość czy zakochany facet
pytanie brzmi- Dlazcego facet który ma zerowe poczucie swojej wartości i kocha pewną kobiete- wyzywa ją i uprzykrza jej życie, wyśmiewa ... naprawdę ją kocha ?? jak myślicie??

Gość o panie o..
odpowiedź jest już zawarta w tym pytaniu... czuje się gorszy, nie potrafi sobie z tym poradzić i zamiast starać się coś poprawić, to "ściąga " kobietę do swojego poziomu. POkazuje jej, że chociaż ona jest lepsza bo pracuje, czy więcej zarabia, to on i tak tu rządzi. Zdecydowanie szczera rozmowa +wizyta u psychologa wspólna pary. Jeśli sytuacja się nie poprawi, to niestety dojdzie do rozstania.

Gość la tristess
21.10] 16:45 racja tylko wspolna rozmowa:)