Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy zakochany facet

czy zakochany facet, który jest bardzo zakompleksiony może ...

Polecane posty

Gość odpowiedz do czy zakochany..
dziewczyno, kogo Ty kochasz ? bo to, że on Cię nie kocha, to wyraźnie widać. i albo ma problemy akloholowe,poza tymi, które wymieniłaś wcześniej albo WYDAJE CI SIĘ, że on potrafi kochać. mam wątpliwości czy mężczyzna taki może kochać..?.natomiast uważam, że to Ty kochasz bardziej. jeśli chcesz się go trzymać nadal, mimo tego, nikogo to obchodzić nie będzie oprócz Ciebie, jeśli oczywiście dasz sobie radę z wulgarnymi zwrotami z jego strony i upokarzaniem. to chory człowiek i powinien się leczyć. a Ty nie łudz się, że będzie inaczej. nie wiem dlaczego wybrałaś sobie nieudacznika życiowego za partnera na resztę życia. być może sex pociągnął Cię bardziej niż to co widziałaś w tym człowieku. dla mnie jest jasne, że nie chciałabym być w takim związku. tu chodzi o GODNOŚĆ, której Tobie, niestety brak, i nazywasz to miłością. śmieszne. 🖐️

Gość czy zakochany facet
dzięki za odpowedz🌻...w końcu;)

Gość la tristess
a moze jets z nim ze wzgledu na jego serce, wnetrze wie, ze to dobry człowiek, ale powykrecany przez rady osob 3:) a to szalona roznica

Gość o panie o..
la t. -weź... ty się nie odzywaj...

Gość czy zakochany facet
A kto powiedział ze jestem z tym facetem??? Pyutam tylko czy on na prawde kocha czy może kochać i nienawidzić a nie czy mam być z nim... odpowiedz do czy zakochany.---> godność mam swoją ale tobie takimi sfrustrowanymi zwrotami chyba brakuje nie tylko godności ale rozumku też:o

Gość odpowiedz do la tristess
takimi jak Ty zapełnione są sale psychiatryka 🖐️

Gość czy zakochany facet
odpowiedz do czy zakochany.----> nawiasem pisząc to ty nie masz godności skoro uwazasz ze ktoś kto jest bezrobotny jest nie udacznikiem i ktos zadając się z taką osobą nie szanuje siebie:o "niezłe' myślenie :o

Gość la tristess
raczje takimi jak Alka na wszytsko co chce wywiera wpływ, dąsa się, fochy i łzy i nie bierze anty i ma co chce. jest w londynie/ niech odwiedzi kozetke:) warto

Gość odpowiedz do czy zakochany
ON NAPRAWDĘ, nie kocha. ja dzięki Bogu nie mam wątpliwości, co do swojego rozumu.Sfrustrowana też nie jestem albowiem dla mnie jest jasne, że taki człowiek jak ten, którego kochasz nie byłby moim partnerem. Na szczęście nie muszę ieć tego typu dylematów. Czego i Tobie życzę. Pa!

Gość czy zakochany facet
ale tu z niekótrymi trudno się dogadać:o Kto powiedział ze ja go kocham kto w ogóle powiedział ze pisalam o sobie?? ehhhh ide stąd [cześć}

nigdzie nie napisałam, że "ktoś kto jest bezrobotny jest nie udacznikiem i ktos zadając się z taką osobą nie szanuje siebie", to Twoja interpretacja. napisałam, że nie uznaję obcowania z człowiekiem, który mówiąc, że kocha jednocześnie używa wulgaryzmów i ma kłopoty ze sobą. to oczywiście w skrócie. nie odniosłabym tych słów do nie pracującego człowieka, który by mnie szanował. a ten przecież nie szanuje faktu, że chcesz z nim być. dlatego uważam, że brak Ci godności, skoro pozwalasz sobie na myślenie, że może Cię kochać tylko za to, że jesteś dla niego Natką Teresą. nie interpretuj zbyt pochopnie moich słów bo mam wrażenie, że nie rozumiesz co czytasz :D

Gość czy zakochany facet
cytuje twoja wypowiedz; a Ty nie łudz się, że będzie inaczej. nie wiem dlaczego wybrałaś sobie nieudacznika życiowego za partnera na resztę życia. być może sex pociągnął Cię bardziej niż to co widziałaś w tym człowieku. dla mnie jest jasne, że nie chciałabym być w takim związku. tu chodzi o GODNOŚĆ, której Tobie, niestety brak, i nazywasz to miłością. śmieszne. drugi cytat uważam, że brak Ci godności, skoro pozwalasz sobie na myślenie, że może Cię kochać tylko za to, że jesteś dla niego Natką Teresą. hehe ale sama sobie dowalasz tymi tekstami- ty w ogole nie myślicz i nie czytasz napisąłam wcześniej ze nie jestem z tym facetem i to w ogole nie o mnie chodzi:o Ulalalala straszną masz ograniczoną psyche:(

Gość czy zakochany facet
najlepiej podoba mi się twoje zdanko "być może sex pociągnął Cię bardziej niż to co widziałaś w tym człowieku." od razu widać po czym ty wybierasz partnerów życiowych:o

skoro z nim nie jesteś, po co piszesz na ten temat? czy po to by zadowolić SWOJĄ ograniczoną psychikę? :P pa!

Gość czy zakochany facet
twoje jest ograniczona cytuje moją wypowiedz 21.10] 15:44 Czy zakochany facet po prostu chodziło mi o to, czy zakopleksiony facet który mówi ze kocha a wie również ze ona jego nie kocha... jest w stanie wyzywać i szydzić z tej kobiety?? i twoją opdowiedz 21.10] 16:52 odpowiedz do czy zakochany.. dziewczyno, kogo Ty kochasz ? hehe i kto tu jest ograniczony?? widac ze ty:o a pytanie zadałam bo pisze prace mgr z wpływu kompleksów na życie:) na pewno twoj przypadek ograniczonej złośliwej osoby i wrednej uwzględnie w sswojej pracy

Gość incredibles
ciekawsza praca byłaby mgr wpływ zachowania, postepowania i wyrachowania, rad ex na zycie i szczescie mezczyzny:)

nie zmienia to faktu, że to właśnie Ty jesteś ograniczona. potrafisz co prawda przytaczać cytaty, ale nie potrafisz wyciągać wniosków. skoro jednak mowa, o cytatach, przyszła pani mgr , radzę od serca brać je w cudzysłowy, pa! p.s. nie ograniczaj się także w swojej pracy do przytaczania swoich słów. pa, malutka nieudaczniczko :P

Gość o panie o..
do "odpowiedz do czy..." no niestety ale to ty dość kiepsko tu wypadłaś.... trochę samokrytyzymu :D masz problemy z nadinterpretacją słowa pisanego ;)

Gość czy zakochany facet
Hmmmm mysle ze robisz to samo co facet o którego pytałam... leczysz swoje kompleksy wyzywając innych :o popracuj nad sobą lecz kompleksy a nie wyzywaj zal mi takich ludzi jak ty - dlatego wybrałam ten temat na swoją prace:)

Gość czy zakochany facet
17:29 odpowiedz do czy zakochany nie zmienia to faktu, że to właśnie Ty jesteś ograniczona. potrafisz co prawda przytaczać cytaty, ale nie potrafisz wyciągać wniosków. skoro jednak mowa, o cytatach, przyszła pani mgr , radzę od serca brać je w cudzysłowy, pa! p.s. nie ograniczaj się także w swojej pracy do przytaczania swoich słów. pa, malutka nieudaczniczko Dowód na kolejną twoją porażkę:( Najpierw piszesz, ze nie wyciągam wniosków a potem zebym w swojej pracy nie przytaczała swoich słów:o hmmm

Gość odpowiedz do o panie
kiepsko wypadł temat przyszłej pani mgr :D myślę, że i sama praca też nie będzie lepsza z takim podejściem do zaganienia. jeśli zaś chodzi i interpretację słowa pisanego, nie miałam i nie mam z tym kłopotów i zapewniam Cię, że wiem co piszę :D natomiast, jeśli chodzi o Twoją "interpretację" nie mam złudzeń, że musisz nad nią popracować :D

Gość zimna jak lód
jak on jest zakochany to ja jestem gorąąąąąąąąca

Gość o panie o..
najtrudniej się przyznać, że się nie ma racji, co ? :D pa :D

Gość czy zakochany facet
Pisz jeszcze bo jestes fajnym przykładem zakopleksionej osoby może inni jak poczytają twoje wypowiedzi nie ulegną kompleksom bo będą widzieć co potrafią robić z normalnego człowieka- złośliwego, zgryźliego, czepialskiego, zarozumiałego, odwracającego od siebie uwagę i swoich kompleksów maluśkiego człowieczka:o

Gość czy zakochany facet
jTo nie ja napisalam ale O panie o 21.10] 17:31 o panie o.. do "odpowiedz do czy..." no niestety ale to ty dość kiepsko tu wypadłaś.... trochę samokrytyzymu masz problemy z nadinterpretacją słowa pisanego a ty piszesz, do mnie; "jeśli zaś chodzi i interpretację słowa pisanego, nie miałam i nie mam z tym kłopotów i zapewniam Cię, że wiem co piszę natomiast, jeśli chodzi o Twoją "interpretację" nie mam złudzeń, że musisz nad nią popracować " Mam rade dla ciebie - Naucz się też odrózniać ludzi na forum:o

Gość odpowiedz czy zakochany...
moja droga, Ty naprawdę nie bierz się za tą pracę :D ja napisałam właśnie, żebyś przytaczała WIERNIE swoje słowa :D śmieszą mnie, wymienione przez Ciebie słowa, których znaczenia, też pewnie nie rozumiesz :D ogranicz się do swojej pracy i nie przesiaduj całego dnia na kafeterii bo może się zdarzyć, że zamiast napisać pracę mgr, napiszesz jedynie wstęp. pa ! :D p.s. zostawiam Cię ze swoimi przekonianiami :D

Gość czy zakochany facet
O Panie o ----> Pozdrawiam

Gość czy zakochany facet
A nasza zakopleksiona koleżanka " odpowiedz do czy zakochany" dalej będzie się tu kompromitować.... uhhh ktoś musial cie skrzywdzić w życiu wrednoto:( w sumie to żal mi ciebie ... zgorzkniala odpowiadaczko

Gość odpowiedz czy zakochany...
nikt mnie nie skrzywdził, ale ciebie pewnie tak bo nie masz argumentow na słowa, których nie rozumiesz :D kompromitujesz się sama pisząc, że znasz mnie lepiej ode mnie. :D

Gość czy zakochany facet
daj już sobie spokój:o Na wykładach mówili, ze pełno ludzi nie chce się przyznać do swoich słobości i błedów:o Jesteś swietnym przykładem:) Ehhh jednaj to co uczą na studiach ma potwiedzenie w praktyce hehe;) A tak poważnie to idę już, od twoich przepełnionych złością i goryczą wypowiedzi więcej się dowiedziałam o kompleksach niż z tematu topicku:) pa