Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniołek...

Kto przyłączy sie do kawusi ???

Polecane posty

Właśnie popijam sobie kawke ;) Zapraszam tych którzy też cos smacznego popijąją - wiadomo że w dobrym towarzystie lepiej smakuje ;)

gagatek - Całkiem przyjemnie ;) Popołudniem wybrałam sie na spacerek po parku a tam - prawdziwa jesien ;) Złoto czerwony dywan pod nogami...Nawet lubie jesień ;) A jak twoje \"jesienne\" wrażenia ;) ??

Aniolek pyszniutki owszem ale tak nie zdrowo sie obiesc raz a porzadnie;) Byly ziemniaczki z koperkiem, sosik i miesko i suroweczka z pekinskiej:)

setunia - no teoretycznie to niezdrowo jest..No ale nie wiem czy ktos jak sie obje tak dobrym obiadkiem to żałuje :P A moze podeślij mi tutaj troszke :P:P:P????

Gość amoralna jagna
ja tam wole ssac i obciagac z polykiem :(

Gość bvcr
tak ,a ja wolałbym muzyke klasyczną..

Aniolek podeslac moge , bo jeszcze dwie osoby spokojnie by sie najadly;) Tylko nie wiem gdzie mam go slac:D

setunia - dziękuje ci bardzo ale szczerze mówiąc i ja już jestem dzis najedzona ;) I teraz tylko kawusia...:):) Jak ci minął dzionek ;) ???

Gość bvcr
kawa dziala na mnie zle ,,Brak koncentracji i rozdrażniuenie

Anilolek wlasciwie to od sniadania czyli od 12nastej ciagle sprzatalam a pozniej obiad:/ beznadzieja:o

setunia - ja tez dzis sprzatłam :o nie wiem jak to sie moze przez rtdzień tyle tego nazbierac...A potem byłam na cudownym spacerku ;) Jesień za oknienkiem - musze sie bronić przed chandrą...

Hello! Ja popijam też pyszną kawkę i oglądam mój serial. Piszę wspomnienia i patrzę na górę prania, które muszę wyprasować. 🖐️ Setunia , kupę lat :)

Aniolek a z kim bylas na tym spacerku? bo mnie sie samej nie chce chodzic:o Pariss 🖐️:) jak dzionek, mam nadzieje , ze nie do dupy:D;)

Pariss piszesz pamietnik/dziennik, czy ksizke??? Ja wlasnie wypilam juz kawe, czwartej juz robic nie bede:D Slucham trojeczki , a wniej Skin;)

Aniołek ---> zazdroszczę ja chyba do jutra będę jednak dojrzewać do tego prasowania ;) Taką operę mydlaną oglądam :D Setunia---> DO dupy nie było, nie było czasu, dziś byłam jak Whirlpool, sprzątałam, prałam, gotowałam :D

Na spacerku byłam z pewnym panem...Mianowicie właścicielem mojego serducha ;) też nie lubie chodzić sama na spacerki 🌼

Setunia, żadna tam książka, wspomnienia z ostatniego urlopu, przygotowuję coś na jutro żeby wkleić na stronkę. Zaraz idę zrobić sobie kąpiel to może jakiegoś natchnienia większego dostanę. Obym tylko nie zasnęła, bo kawa to na mnie nie zawsze działa :)

he he , nie bloga tylko taki skrót na forum wakacyjnym. jak masz maila pod nikiem to wolałabym na maila podać. Nie chcę żeby ktoś z kafeterii póżniej głupoty tam wypisywał, bo tam jest zwarta grupa ludzi i jest porządek :)