Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Gość programa
jeśli ma być tanio to zdecydowanie TNK w SD- w zależności od tego jaką chcesz mieć oszczędność takiego dokonujesz doładowania- dokładne informacje są na ich stronce

Gość ella23
Nie wiem czy wiecie juz,ale widziałam takie info na media2.pl W lipcu 2011 roku abonenci satelitarnej platformy telewizyjnej "n", w ramach kolekcji VOD nSeriale, trzymają dostęp do premierowego, ósmego sezonu serialu o agentach NCIS ("Naval Criminal Investigative Service"). Wiec znowu bedzie co ogladac.

Gość puzzel
zależy którą opcję, do mnie przemawia najbardziej nowa oferta n na kartę. Jest znacznie tańsza (19.90) niż najtańszy abonament (59zł), a odbierane kanały są dostępne również w jakości HD. Dodatkowo dekoder który oferuje N, ma w sobie tuner dvbt, poprzez który można odbierać naziemną telewizję cyfrową i to działa bez jakichkolwiek doładowań

Gość milenuszka1
JA mysle ze własnie teraz telewiza N wystrzeliła w góre i znacznie wyróznia sie na tle innych telewizji cyfrowych...I mysle ze jesli ktoś teraz rozwaza wybór telewizji powinien rozważyc własnie tą.

Gość mirranova
mam od wczoraj N na kartę, ta telewizja jest super. Obraz jest czysty wysokiej jakości i bez żadnych zniekształceń. To moja pierwsza telewizja HD- kosztuje tak niewiele, a jakość obrazu jest powalająca. Dekoder odbiera też cyfrową telewizję naziemną- tu też obraz jest świetny

Gość nikonka6
Wybrałam ofertę N za cirka 90 zł, ze względu na większy wybór programów HD. Wybór był trafny, zawsze jest coś ciekawego do obejrzenia w nudny wieczór. Obraz jest klarowny, wszystko dobrze odbiera :).

Gość rafikki
podobno na sierpień jest zaplanowana konferencja prasowa na której zostaną zapowiedziane kolejne nowe programy, czy ktoś zna więcej szczegółów? :D Widać, że zależy im na utrzymaniu obecnych klientów i pozyskaniu nowych, takiego poziomu dynamiki we wzbogacaniu oferty nie widać u żadnego z konkurencyjnych dostawców

Gość milenuszka1
No co Ty ? dadza kolejne nowe programy ??? No to byłabym bardzo zaskoczona.W tym roku rzeczywiscie N daja mnóstwo nowych programów i do tego jeszcze jak sie spojrzy na VOD to sa same nowosci.

Gość kryształowwa
jeśli chodzi o VOD to kolejnym darmowym tytułem w promocji 0zł jest Ciacho ;P POLECAM podoba mi się ta promocja, być może dopiero teraz ludzie dowiedzą się, że taka usługa w ogóle funkcjonuje ;)

Gość księżycowa nocka
TA USŁUGA JEST SUPER:). SAMA Z NIEJ TERAZ KORZYSTAM. ŻAŁUJĘ TYLKO, ŻE NIE MA WIĘCEJ FILMÓW DO WYBORU:(. MOIM ZDANIEM WIĘCEJ ABONAMENTÓW ENKI ZAINTERESOWAŁABY SIĘ TĄ PROMOCJĄ, GDYBY LICZBA CHWYTLIWYCH TYTUŁÓW BYŁA WIĘKSZA. POZDRAWIAM :)

Gość kat56
Ogladałam Ciacho i z przyjemnościa obejrzałabym jeszcze raz.Zwłaszcza ze teraz jak piszecie w VOD jest rzeczywiscie za 0zł... A macie taka pełna liste jakie filmy sa dostepne teraz ?

Gość kryształowwa
Wykaz obecnie dostępnych filmów VOD za 0zł jest na stronie N http://n.pl/vod/filmy_w_promocji.html Co jakiś czas dochodzi coś nowego polecam odwiedzić co jakiś czas

Gość jutkaxx
Ooo super :). Będę zaglądać co jakiś czas, może coś nowego niedługo dorzucą :). Jak na razie czekam na „człowieka, który gapił się na kozy. „Ciacho jakoś niezbyt mnie wciągnęło. Ale promocję oceniam na baaardzoooo duzy plus :).

Gość stachurka
Warto. Jestem zadowolona faktem, że N tak szybko i chętnie się rozwija. A wiadomość o Lidze Mistrzów ucieszyła mojego faceta po stokroć. Tylko więcej ciekawych tytułów w wypożyczalni i tych za 0 zł. Wtedy na pewno przyciągną więcej klientów.

Gość kat57
A teraz zostało jeszcze kilka dni do zakończenia promocji dokładnie 8,a teraz mozna jeszcze skorzystac z promocji za 59zl miesięcznie.

Gość black_devil
teraz to jeszcze mniej. skorzystalam z tej promocji, wzielam pakiet z hbo hd, zeby miec dostep do ich filmow i seriali :).

Gość olasek
Warto, masa kanałów tematycznych, nigdy sie nie znudzisz ;) Coprawda mam tylko ten najtanszy pakiet, ale w zupelnosci mi wystarcza :) no i teraz wprowadzili kanały z polsatu do enki :)

Gość ronan86
fakt, jest w czym wybierać. miałem najtańszy pakiet, ale mi w zupełności wystarcza, bo z telewizji nie korzystam tak czesto jak z wypozyczalni VOD. nowe filmy można obejrzeć nawet za kilkanaście złotych. słyszałem też o tej opcji multiroom, ponoć teraz 3 miesiące za darmo, ale szczegółów nie znam. może coś wiecie?

Gość magnesik z lodówki
po co wyrzucać przez okno, może komuś jeszcze się przyda :P? czasem znajdzie się coś ciekawego w tym gadającym pudle :). a eNka ostatnio ma sporo do zaoferowania. ktoś wspomniał o ich wypożyczalni vod. wrzucili parę interesujących tytułów, więc w wolne wieczory okupuję z dziewczyną telewizor :)

Gość bulas
Nie wyobrażam sobie wieczoru bez telewizora ;]! Też katuje VOD. Często wykupuje dodatkowe pakiety, bo za parę groszy są bardzo fajne propozycje filmowe ;] i nie ma żadnych limitów.

Gość adaśka90
nooo, vod to jeden z lepszych wynalazków. odkąd mam N, to nie chce mi się wydawać kasy na podróże do kina, skoro i tak poszczególne filmy będą w niedługim czasie w ich wypożyczalni :).

Gość zółty motyl
Właśnie, bardzo szybko mają niektóre filmy w vod, które chwlę temu były w kinie. Spryciarze :). Mnie to bardzo na rękę, bo uwilebiam być na bieżąco w nowościach :D.

Gość poluska
W sumie każdy dostoswuje telewizje do siebie, swoich potrzeb. Tu w ence ja mam na przyklad mozliwosc wykupienia normalnego pakietu + dokupienia dodatkowych kanalow. Mozliwosc nagrywania przez net i telefon też jest fajna, coś nowego. Poleciłbym w sumie.

Gość jarzynówka
dokupowanie pakietów to słuszny pomysł. zawsze najpierw można się zastanowić, a później podjąć decyzję. mimo wszystko, najlepsza jest vod, w którym znajduję coraz więcej ciekawych propozycji. wyczytałam, że od września mają udostępnić Jeża Jerzego :).

Gość małgorzatka.gr
Jeża? Naprawdę w vod? Ha, ale news :). W normalnej telewizji bym musiała czekać wieki na emisję, a tak już tylko kilka dni :)

Gość uczeń tępiony w szkole
jakie kilka dni kurvo :O

Gość kola-kola
w ence prócz VIII sezonu housa będzie można oglądąć już od jutra najnowszy sezon dextera, a to już nie lada gratka! nSeriale to ciekawa propozycja dla wszystkich miłośników seriali

Gość emilca-te
udało mi się namówić męża na zakup enki właśnie ze względu na nSeriale (dexter, house, agenci) i muszę napisać że nie żałuję. Abonament kosztuje tylko 39zł a dekoder HD dostaliśmy za darmo.