Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waciki mi kupcie

jak nawilżyć suchą skóre, czy jedzenie gra role?

Polecane posty

Gość waciki mi kupcie

mam okropnie sucha pomarszczona wysuszona skore, (od cukru i fajek) oprocz dobrego balsamu co jeszcze moge zrobic? i oprocz picia wody... czy jest jakaś żywnośc która by w jakiś sposób poprawiała stan mojej skóry, zeby byla nawilżona i odzyskala blask? niektore osoby od urodzenia maja taka piekna napieta, blyszczaca gladka skore, i wcale nie po peelingach, moja siostra rzadko uzywa peelingu, a jej skora jest zawse mila w dotyku. ja natomiast mam żabią skórę :(

Musisz wiecej pić, nie brać gorących kapieli, smarować się jakims dobrym balsamem. Może spróbuj brac jakis czas Capivit A+E? Tego chyba nie mozna brać cały czas, trzeba robić przerwy, ale może spróbuj czy w ogóle Ci to cos pomoże? Ja go nigdy nie brałam, ale słyszałam, że dobrze robi na suchą skórę.

teraz jest coś takiego jak Capivit HydroControl. poza tym - kapsułki z omega 3 i wit. E (różne firmy je produkują, popytaj w aptece). z żywności właśnie ta zawierająca omega 3, czyli przede wszystkim tłuste ryby (tuńczyk, makrela, łosoś) minimum 2-3 razy w tygodniu. jeśli palisz, to pod żadnym pozorem nie przyjmuj beta-karotenu.

Gość laura_90
Spróbuj Capivit a+e forte, ja juz zjadłam prawie całe opakowanie i widze nieznaczną, ale zawsze, poprawe.