Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justine -Londyn

Szukam kolezanek

Polecane posty

Gość Justine -Londyn

Hej, Wiem, ze moj post wyda sie niektorym zalosny, dziwny, tepawy..itp., itd, ale ja naprawde pisze szczerze. Szukam fajnych dziewczyn, do pogawedek, wspolnych zakupow po Londynie. Jestem tu juz rok i czuje sie samotna, tj. mam chlopaka, ale potrzebuje kolezanek. Pozdrawiam, Mam 23 lata i mieszkam w centrum Londynu:)

Gość domina86
Hej,wiem jak sie czujesz.Ja jeste,m w Londynie od 16 m-cy a nie znam prawie nikogo, mieszkam na Startford.Jakby co to moj mail domina86@interia.pl

Gość jj300
Hej...ja mam 30 lat, ale bardzo chetnie poznam pare dziewczyn w Londynie:) tesknie za "babskimi"spotkaniami w wiekszej grupie.Moj chlopak jest z RPA czasem teskni mi sie za luzna rozmowa po polsku:)))Pozdrawiam

hej laski!!!ja także jestem tu samotna bo bez koleżanek...mam nawet juz taką depresje ze mysle aby pojechac i juz nie wrócić bo tęsknie nawet za obdrapanym murkiem pod Polskim blokiem......piszcie namejla!!!ja mam zawsze wolne weekndy !to co może się spotkamy na kawkę i na ploty???

Wiem, jakie to uczucie. Też jestem w GB od ponad roku i nie znam nikogo. Gdybym byla sama, pewnie juz bym kogos znala. Jestem jednak z mezem i jakos nie bylo jak kogoś poznac. Jest ktoś z Hampshire? :)

Gość a po jakim czasie
zaczynacie tesknic za krajem??ja planuje wyjechac na jedna z wysp w styczniu juz na stale. dotad jezdzilam sezonowo.i zastanawiam sie kobietki jak dajecie sobie rade??teskni wam sie bardzo do domu?a czy ta tesknota potem mija?slabnie?bo nawet jak sie zostawilo tu jakies w polsce zle wspomnienia to otym wkrotce sie zapomina i jest tylko to co dobre. pozdrawiam.

Gość bibibi
hej iwosia, a skad dokladnie z Hampshire jestes?

Cześć dziewczyny! a ja jestem tu od 4 miesiecy z mężem i synkami mam 28 lat.też chętnie spotkałabym sie na takie babskie pogaduchy!! jestem w Greenwich.Londku tak super nie znam, ale na kawke koło cuty sharka zapraszam.pozdrowionka!