Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garnier-ka

Czy ktos uzywal farby do wlosow Garnier100 color?

Polecane posty

Gość Garnier-ka
ups...nie dokonczylam....chodiz mi o kolor DEEP FROSTED BROWN 415???? co sadzicie o niej?

Nie polecam tej farby. Strasznie szybko sie zmywa wbrew obietnicom producenta! Wprawdzie użyłam innego koloru, ale to chyba nie ma znaczenia jesli chodzi o trwałość?

Gość teżuważam że siębardzo
szybko zmywa. Niby chwyta mocniej niżkolor na opakowaniu nawet ale wkrótce płowieje mimo szamponów, odżywek do wł farbow. i rzadkiego (co 4dni) mycia włosów. Niestety :(

Gość potwierdzammm
juz po paru myciach nie widac ze włosy były farbowane

A już myślałam, że tylko ja taka wymagająca jestem! Zauważyłam, że dobrze trzyma kolor farba Wellaton. A jak chcecie żeby kolor nie zmył się prawie wcale to użyjcie farby Pallette, tej najzwyklejszej. Wprawdzie włosy nie są po niej najlepsze, ale zależy jakie kto ma priorytety. Nawet szampon tej firmy (do 24 myć) NIGDY nie zmywa się całkowicie.

Gość upik
zmywa sie! mialam rozjasniane na rudo i pomalowane ciemnym blondem i zesżło a teraz mam rude :-o ktos moze cos poradzic na to?

Upik z doświadczenia wiem, że bardzo trudno jest pokryć nowym kolorem włosy wcześniej farbowane na rudo lub czerwono. Po prostu farbuj sukcesywnie na ciemny blond lub może wybierz ciemniejszy kolor?

Gość xxxxx112223
Ja uzywalam i wcale sie nie zmywa ale kupowalam niemiecka. Polska tez mi sie zmywala