Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zycie mnie nie lubi

MAM 30 LAT I CZUJE SIE PRZEGRANA,SAMONA TAK BARDZO........

Polecane posty

mam 30 lat i jestem sama zamknieta w swoim swiecie,nie mam mezczyzny wogole nie chce mi sie chodzic po tej planecie ,chyba nikt nie mial jeszcze takiego dola jak ja ,jestem gruba,oszpecona i zamknieta w swojej skorupie na 12 spustow bo ktorz by sie zainteresowal taka ja ja.......

Gość droga na brześć
a ja mam 17 lat i czuje sie przegrana i samotna...

Gość Kino Polska
Jesli jest tak jak piszesz, to znaczy, ze moze byc juz tylko lepiej!

latwo mowic ......jak ja unikam ludzi jak ognia ,jestem uznawana za taka nieprzyjemna osobe z wygladu bo sie ani nie usmiechne i nie jestem mila a to pozory bo pod ta skorupa jestem dobrym czlowiekiem,kobietoa spragniona prawdziwej milosci

Gość Parisss Hilton
w jaki sposob oszpecona??

Gość hmm też tak mam
hmm co ci moge poradzic to to, żebyc nie myslała negatywnie, bo zawsze może być gorzej, dośiwadczyłam na własnje skórze :O po prostu zajmij sie czyms jesli w ogole masz siłe

Gość powiedz jasno
że masz dwoje dzieci i mąż poszedł wódkę pić z kumplami

wiec oszpecona to moze za duze slowo czuje sie zle w swojej skorze,dzis bylam w parku byla taka ladna pogoda by sie odprazyc a mam jeszcze wiekszego dola -wszedzie zakochani ludzie na lawkach ,malzenstwa w moim wieku z dziecmi a nawet szczesliwi staruszkowie ktorzy maja siebie a ja ide przez to zycie sama i sama ,a mam takie poklady milosci w sobie ze az bucha ze mnie.........

Gość PCT
dupa w troki i bierz sie za jakies cwiczenia, dieta ,a nie siedzisz i biadolisz

Gość o jezuuu
to pomyśl że są ludzie naprawdę oszpeceni oraz z innymi powaznymi probelmami, weź się w garśc albo odrazu połóż sie do grobu :O

Gość PCT
a czego ty chcesz ? ktos ma cie poklepac po ramieniu i powiedziec ze wszystko bedzie dobrze? otoz nie!!!! nie bedzie dobrze dopoki sie za siebie nie wezmiesz i wbij to sobie do łba!!! 😠

Gość Jeeeeeeeeeeeeee
e e e e e e e e e e e

Gość Jeeeeeeeeeeeeee
No widzisz? Łepetyna zaczyna pracowac!!!:classic_cool:

Gość misskuleczka
zycie mnie nie lubi --- > mam to samo, ale odpuszczam chwilowo facetów, muszę iśc spać i Tobie tez radzę🌻

Gość bezpłatnie poradzę Wam
Zafundujcie sobie wycieczkę do centrum onkologii w Warszawie na Ursynowie, popatrzcie na siedzących tam ludzi w wieku od 16 do 80lat, może zechce sie wam żyć, a jak nie to szybko się wieszajcie, bo natura durniów nie lubi.

Gość bbbbb
życie mnie nie lubi=> A ja mam męża, dzieci i wcale nie jest tak wesoło. Czasem chciałabym być wieczną panną i zazdroszczę takim jak Ty. Szczęście to chyba tylko krótkie chwile. Jeśli uważasz, że jesteś za gruba, to postaraj się schudnąć. Może banalnie to brzmi, ale jeśli ktoś czegoś bardzo pragnie..........

Gość Pepewroc
Zapisz sie na jakieś zajęcia np. taniec. Będziesz wychodziła z domu, poznasz ludzi i będziesz mieć satysfakcję, że coś robisz, kształcisz sie wciąż itd. No i są jeszcze prócz portalów randkowych biura matrymonialne :P

Gość +++___+++
Ja mam 26 lat, mam dobra prace, mieszkam z rodzicami, dośc dobrze zarabiam.Ale ciagle mi czegos brak...czuje sie strasznie samotna, owszem mam znajomych ale głównie to juz małżeństwa z dzicmi...żadnej wolnej kumpeli, z która mogłabym pójśc na piwo i zwyczajnie poplotkować, i to nie o zupkach, kaszkach itp. nie wspomne tu o facetach, bo w moim 2 tysiecznym miescie deficyt potworny, kino, teatr? 100 km ode mnie ....nawet parku nie ma, żebym sobie na spacerek poszła...

wiesz ale w tym parku to taka samotna kobieta nie czuje sie pewnie ,ja poczulam sie jeszcze gorzej jak pisalam,zreszta brzydko tak mowic o sobie ale nawet pies z kulawa noga sie nie obejrzal za mna na spacerze wiec nie jestem kobieta do ogladana i zaczepiania

Gość +++___+++
Pracujesz zawodowo? Na pewno masz jakis znajomych...ja pracuje niestety w babskim gronie, i to głównie jak wspomniałam męzatki... Poza tym mam kilku kolegów młodszych o 5 lat, bo to znajomi mojego brata.... Nie wiem, czemu czujesz sie zle w swoim ciele, ja mam tez rózne kompleksy ale staram sie dbac o siebie maksymalnie-modna fryzura, pomalowane paznokcie, sweterek w ciekawym kolorze, oryginalna bizuteria....to mi dodaje pewnosci siebie, no i staram sie nie zapominac o usmiechu na twarzy.

figure mam taka ze duzo trzeba nad nia bedzie popracowac by wygladac w miare -chodzi mi o to ze mam bardzo przecietna twarz i co z tego ze sie umaluje ,czy tez zaloze ladna bizuterie jak nie wzbudzam zainteresowania u facetow naprawde tak czuje..

Gość to współczuje ci
masz 30 lat bez (nawet chłopaka!!!!!!! jestes, to wielka tragedia dla kobiety uzalasz sie nad soba i tyle, mozna tylko wspólczuc kto ci ma pomóc...my? idz do psychologa !!! masz 30 lat a nawet połowy nie osiagnełas a jestes 3/4 zycia a kiedy bedziesz mezatka nie mowiec o dzieciach do pracy tez nie chodzisz bo unikasz ludzi!!!?????????? to tylko twoje godne pozałowałnia uzalanie sie nad soba.....

Gość zachwyt
Hej , może do mnie zechcesz napisać , chciałbym Ciebie poznać , jeżeli pozwolisz :) [kwiat)