Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zycie mnie nie lubi

MAM 30 LAT I CZUJE SIE PRZEGRANA,SAMONA TAK BARDZO........

Polecane posty

Gość Przegrana 24
Autorko- tak jak bym o sobie czytała tylko ze jetsem młodsza

Gość Przegrana 24
Nie sluchaj tych którzy Ciebie krytykują...oni niie zrozumieją takich jak my! napisałaś życie mnie nie lubi- Ja bym napisąła ze to ja zycia nie lubie:o Moze dlatego bo mysle ze w zyciu na nic nie zasługuje:( Pozdrawiam

Gość hehehehehhe
dlatego jesteś idiotką:O

Gość Do Idiotki egzaltowanej
--->egzaltowana idiotko Niepojete, ze mozna być tak prymitywnym dziwiąc się, że ktoś chce się wyżalić na forum, bo jest mu źle :O Niepojęte ze ktoś jest taką idiotką jak ty:o

Gość do zycie mnie nie lubi
podaj może meila....nie ma jak do ciebie napisać....

Gość Andzia2
zycie mnie nie lubi pamietaj o tym ze Życie nie daje nam tego, co chcemy , tylko to, co dla nas ma. i ze jutro bedzie nowy dzien na pewnosłonce zaświeci dla ciebie

Gość tova123
do życie mnie nie lubi------> napisałaś,że z nieśmiałości nie chodzisz do pracy i wstydzisz się,że jesteś na garnuszku rodziców-emerytów.. No właśnie.. a co byłoby, gdyby oni kiedyś byli tak "nieśmiali" jak Ty? Skąd mieli by wziąć ten garnuszek dla siebie i Ciebie? Pomyślałaś o tym? A co będzie, gdy ich braknie? Kto da Ci jeść za Twoją "nieśmiałość"?

Gość mkr
Też mam 30 stkę, też jestem samotna (właściwie nigdy nikogo nie miałam), też łapię doły i też mi się zdarza użalać nad sobą... Chcę Ci powiedzieć, że rozumiem Cię doskonale, wiem że czasem ciągła samotność plus trzy krzyżyki na karku potrafią dać nieźle w kość, tak, że człowiek nie ma ochoty nawet podnieść sie z łóżka, a co dopiero coś ze sobą zrobić... tyle że... nie ma innego sposobu niż właśnie podniesienie się z łóżka, nawet wbrew sobie i próba dokonania jakichkolwiek zmian. Jeśli nie dajesz rady sama, tak jak ja, to może spróbuj z pomocą psychologa? Zwłaszcza że widzę że masz - też jak ja - problemy z zaniżoną samooceną i równocześnie z usamodzielnieniem się i odseparowaniem od rodziców (wiesz o ile bardziej szczęśliwa i wolna poczułabyś się gdybyś zaczęła się sama utrzymywać, gdybyś zaczęła naprawdę sama o sobie decydować?). I jeszcze radzę Ci szczerze żebyś podniosła łeb do góry :) - wbrew temu co myślisz sporo jest takich osób jak my - obu płci. Więc przynajmniej niech CIę pocieszy to że nie jesteś sama!

Gość mkr
Wiesz co "amancie" - jakbyś choć trochę pomyślał to byś nie zamieszczał w tym wątku swojego ogłoszenia - choćby z tych powodów, że wśród wymienionych przez Ciebie roczników nie ma 1976 (a zaznczyłeś że szukasz tylko i wyłącznie dziewczyn spełniających rocznikowo-zodiakowe wymogi) - a tak się składa że ktoś kto w 2006 ma 30 lat musiał się urodzić... no... jak myślisz, w którym to roku? ;>

Gość gregori
Ja mam 28 lat i tez mam dola bo jestem prawiczkiem i nigdy nie mialem dziewczyny, i tez sie chowam przed swiatem bo jestem z natury niesmialy i walcze z tym, ty tez spróbuj, bo ze zlem tego swiata nie wygrasz cos o tym wiem, codziennie trzeba stawiac czolo i walczyc ze swoimim demonami i trudnosciami to sie nigdy nie konczy dla kazdego.