Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela_26

ZEMSTA

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmmmmmm-------------
Hmm to moze warto od razu opony PRZEBIC - zamiast pozbawiac ich powietrza...jakies ostre narzedziedzie wyrzadzi wieksza szkode :-)

Gość wentylek
Na filmach czasem pokazują takie coś, że lepi się figurkę, która zawiera jakąś część danej osoby (paznokcie, włosy). No a potem wbija się w nią szpilki... To jest podobno straszna zemsta wykorzystująca magię. No i nie ma ryzyka wpadki (kamery na parkingu) i odszkodowania za zniszczenia :)

Ela - olej go. Jeżeli nawet kiedyś się odezwie, to odpowiedz z miłym, obcym uśmiechem, takim, jakie się widuje w urzędach, gdzie obsługują klientów. Po prostu - traktuj go jak obcego. :)

Gość wentylek
O właśnie voo doo! I jeszcze można wycelować w kogoś magiczną kością i ten ktoś umiera z niewiadomej przyczyny! Ale do tego chyba już trzeba być czarownikiem, a z laleczkami może każdy.

Perła...zgadzam sie z Toba.sprawdzona metoda-ja tak robie :) dziala! a pozniej wracaja do mnie \"na kolanach \" ;) /niektorzy/

Gość Ela_26
Tak naprawde to mam 21 lat, a ten facet pokazał mi jak zepsuci i bezduszni potrafią być ludzie. Wiem, że jestem już dorosła i odpowiadam za siebie i nikt mnie nie zmuszał do przyjaźni z kimś takim. Żałuje jednak, że go poznałam i zmienił moje podjeście do życia. Boje sie, że to zostanie we mnie już na zawsze. Chwilowo mi sie udaje. Prawie sie do niego nie odzywam, choć on często mnie prowokuje. Spodziewam sie, że wiele z Was nazwie mnie teraz smarkulą itd. i uzna, że trzeba było sie w to nie pakować. Teraz to ja już też o tym wiem :) Byłam trzymana troche "pod kloeszem" przez rodzine i teraz chyba ponosze tego konsekwencje...

Gość Ela_26
w nocy wysyła mi smsa z buziakami. przed chwila dostałam mmsa ze zdjeciem z mojego ukochanego miejsca. nie wiem po co on to robi. mam ochote napisać, żeby mnie zostawił raz na zawsze w spokoju... ale skoro mowicie ze najlepsza reakcja jest brak reakcji to sie powstrzymam