Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela_26

ZEMSTA

Polecane posty

Gość Ela_26

Cczy myślicie, że śledzenie faceta i spuszczenie mu powietrza z kół w aucie, gyd np. będzie na ważnym spotkaniu, jest dobrym sposobem na zemste?? Mam powód i ogromną potrzebe zemsty na pewnym facecie... Jestem ciekawa czy trudno jest samemu spuscic powietrze?? Ktoś może wie???

Gość wentylek
Bardzo łatwo wypuścić powietrze, zemsta będzie doskonała, palce lizać!

Weź kombinerki do odkręcenia wentyla bo palcami może być ciężko. Nie wiem gdzie on postawi ten samochód ale jeżeli w jakimś strzeżonym miejscu albo nawet w ruchliwym to może Cię ktoś zauważyć i możesz mieć kłopoty.

Gość wentylek
Jeszcze lepiej walnąć z ukrycia kamieniem w szybę przednią lub tylną. Jeżeli nie rozbije się za pierwszym razem to nawet lepiej, bo raz uszkodzona rozleci się z opóźnieniem dzień czy dwa póżniej.

Gość prościej
polecam :-p porysuj mu auto:-p

Z tą szybą i rysowaniem samochodu to może trochę za ostro. Takie naprawy są naprawde kosztowne.

Gość prościej
i oto chyba chodzi:-p

Gość wentylek
Niezłe efekty daje również dysktetny spacerek wzdłóż samochodu z ostrym gwoździem w ręku :-) Ważne, by rysa przebiegała przez jak największą liczbę elementów karoserii" dwoje drzwi, słupek, błotnik przedni i tylny. Naprawa każdego z nich to dodatkowa pozycja w cenniku! Myślę, że świetnie wybrałaś, bo samochód wyjątkowo dobrze nadaje się do wywierania presji na facetach. Jest bardzo boleśnie i wyjątkowo drogo!

Ale czy wogóle warto? Możesz pokazać, że jesteś na wyższym poziomie ewolucji i zignorować drania.

Gość wentylek
A ja powiem, że zemsta to rozkosz bogów.

Gość wentylek
Faceci to świnie i nie powinni pozostać bez kary!

Gość Ela_26
no właśnie wciąż sie zastanawiam czy lepsza zemsta w czynie czy absolutna ignorancja... z jednej strony mszac sie dam w pewien sposób sie wyżyje... wiem głupio brzmi... jeśli jednak odpuszcze i dam sobie z tym spokoj to moze nie od razu ale po pewnym czasie efekt bedzie lepszy... wkurza mnie myśl, że on jest zupełnie bezkarny i żyje sobie dalej zadowolony z siebie, choć zrobił mi straszne świństwo... myślicie, że lepiej zacinsąć zęby i przeczekać, aż minie mi złość i w końcu zapomne???

Ela....wydaje mi sie,ze to wszystko jest swieze,dlatego masz takie pomysly na zemste...nie rob jeszcze tego.przespij sie z tym i pomysl czy warto.pozniej mozesz zalowac.wiem ze czlowiek jak jest wsciekly to nie mysli do konca....Jak to zrobisz to on Cie znienawidzi/jesli Cie dobrze zna, to bedzie wiedzial ze to Ty/A czy tak naprawde chcesz zostac jego wrogiem?Zranil Cie ok,ale to niech on poczuje sie jak swinia.Rob wszystko zeby zalowal ze zranil taka osobe jak Ty.....ale nie idz w tym kierunku o ktorym pisalas.

Gość kjurofisz
hehehe - a podobno to taki katolicki naród - hehehe...

Gość wentylek
Faceci to świnie, ale wogóle tego nie czują i nie miewają wyrzutów sumienia. On jest teraz bardzo zadowolony z siebie i przechwala się kumplom, że Cię ...wykorzystał. Teraz pewnie szuka następnej zabawki.

Gość Ela_26
no właśnie następną zabawke już ma :) wiecie, trafił mi sie taki najgorszy z najgorszych drani... i musze sobie z tym poradzić... nie jest łatwo

Gość wentylek
Zwykłe bydlę. Takiego nie stać na refleksję. Ale kiedyś wreszcie trafi na zawodniczkę, która mu zagra do tańca!

zemscij sie za wszystkie skrzywdzone kobiety 😠 nawet bym pomogla gdybym mogla :P

Gość Ela_26
czasem dobrze jest poprosić kogos o radę :) dziękuje!!

Wentylek.....jesli jest takim facetem ktory przechwala sie kumplom ...to odpowiednia zemsta dla niego bedzie brak reakcji Eli.

Gość chamski komentarz
No cóż Ela - swój ciągnie do swego - trzeba było wstrzymać się z popuszczaniem szpary :D

Gość Ela_24
To świnia -nie chciał zdradzić żony i zostawić jej i dzieci i zamieszkać ze mną !!!

Gość wentylek
Ona Niestety, nie zgodzę się z Tobą. Brak reakcji to jest tylko i wyłącznie brak reakcji, nic więcej. Nie będzie to żadną zemstą, szczególnie wobec tak tępego skurczybyka, jak były Eli. On już teraz wogóle o Eli nie myśli i nic go nie obchodzi jej pogarda. Oczywiście nie wolno za nim biegać, dzwonić i wysyłać SMSów, bo głupek będzie się przechwalał kolegom, jaki jest wspaniały i jaka głupia dziewczyna za nim biega. Ale samochodzik, hmmm... to byłby cios prosto w serce!

ja jednak bym to olala.po co Ela ma pokazywac rysowac mu auto ze ja to zabolalo....ok wkurzy sie bo to wydatki ale rowniez zobaczy ze Ele to zabolalo......mysle ze on nie przechwalal sie kumplom, wyobraz sobie spotyka sie z kumplami i im gada\"sluchajcie hehe niezle zranilem Ele bo to, bo tamto\" i kto tu na swinie by wyszedl?-ON .a jego kumple pomysleli by o nim-idiota

Gość Ela_26
Nie, nie dlatego że przestał mnie kochać. Nigdy tak naprawde sie kochaliśmy, w każdym znaczeniu tego słowa :) Nie napisałam że był moim byłym, on udawał mojego przyjaciela... a okazał sie zwykłym skurw....