Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franciszek Dolas

Zastanawia mnie dlaczego...

Polecane posty

Gość Franciszek Dolas

niektóre dziewczyny z tych "GABARYTOWATYCH" nie mają prawie biustu. przecież to conajmniej dziwne. sadła mają pod dostatkiem a piersi prawie zero. Ja wiem że to jest związane z budową ciała, więc wyjasnijcie mi proszę bo na prawde nie znam się a chciałbym wiedzieć, dlaczego niektóre wielorybki nie mają piersi mimo swojej słusznej budowy z góry dziękuję za odpowiedzi ;-)

Gość masz sie nad czym zastanawiac
:o idz posprzataj pokój

Gość mgr politolog
a dlatego tak jest ze cwicza i pozbawiaja sie tkanki tluszczowej w tym miejscu, a piersi w znacznym stopniu sa z niej zbudowane

Gość Franciszek Dolas
niedziela - dzień święty - nie sprząta sie wtedy :-P ja poważnie pytam - dlaczego zostałem zbyty ? gdzieś słyszałem takie powiedzenie PIERSI BRAKUJE URODA SZWANKUJE ;-) i to chyba prawda ;-) nie jestem fanem wielkich piersi, ot zwykła miseczka B i okrągłe jędrne piersi - czy to na prawde tak wiele ??

Gość a po co
cie to zastanawia?

Gość Franciszek Dolas
zastanawia mnie ponieważ kobieta to kobieta - powinna mieć piersi... skoro kobieta jest tłusta to dziwi mnie że nie ma piersi - dlaczego ?

Gość a dlaczego
jeden facet ma duzego fiuta a drugi malego?

Gość Franciszek Dolas
no ok, bo taki sie urodzil, jednak to nie ma nic wspolnego z otyloscia a tu u kobiet ma !! skoro cale cialo jest wieksze niz ustawa przewiduje, dlaczego piersi ma paskudnie male ???

Gość alu
bo tak jest i juz :) piersi z reguly sie dziedziczy. Jesli mama ma małe to i corka bez wzgledu na wage bedzie miała małe.

Gość alu
aha, moze to tez byc wina hormonów

Gość Franciszek Dolas
no rozumiem, ale jesli mama jest szczupla to ma maly biust... akurat osoba o ktorej mowie ma szczupla mame i ona ma wiekszy biust niz moja znajoma ktora jest duuuzo wieksza niz powinna byc ( 165 cm 90 kg ) a piersi ma mniejsze niz jej szczupla mama...

Gość alu
tak jak napisałam, moze to byc osoba mająca problem z hormonami a po co sie zastanawiasz nad piersiami jakiejs kobiety? podoba ci sie?

Gość oj Franek a dlaczego
kiedy dziewczyna jest szczuplutka i ma zero tluszczu ma cyce jak balony? przeciez cala jest szczupla to powinna miec malutke piersi. no, bo je sie dziedziczy, po matce lub babce z jednej badz drugiej strony, albo po prostu takie malutkie ma a tak po cichu przyznam, ze mnie sama to moze nie dziwi, ale czasem szokuje chcoiaz wiem dlaczego tak sie dzieje :P