Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Józef z Podlasia

Moja Żonka sie na mnie bardzo pogniewala gdy....

Polecane posty

Gość Józef z Podlasia

wiedząc , ze za ok. miesiąc bede mial Córke zaproponowalem by dac Jej na imię Konfacela. by bylo oryginalnie i zeby wszyscy od razu wiedzieli w szkole czy gdziekolwiek o kogo chodzi. martwie sie bo chcialbym by tak na imie miala moja córka a jednoczesnie martwie sie tym , ze Żonke w ciąży w nerwy i stres wprowadzilem.

Gość A dlaczego nie
Trąftrąf albo Misiabela albo Omakamande albo Oma de albo Oma deo deo albo Rikitiki

Jak urodzi mi sie syn to dam mu na imie Robert, po słynnym Makłowiczu. Oboje z moim mężem uwielbiamy oglądać jego programy. Natomiast jeżeli urodzi sie córka to nazwiemy ją Małgosia, na cześć jednej z bohaterek Mjak miłość, Małgosi Mostowiak ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość Radaaaaaaaaaaaaaaa
słynnym Makłowiczu - ewww czy to nie przesada...przeciez ten facet nawet kroic warzyw nie potrafi... Konfacela - swietne imie - proponuje Hermenegilda dodac na drugie....gwarantowane,ze corka Was znienawidzi conajmniej w wieku lat 6-ciu - jak pojdzie do zerowki

Gość rumiany Boluś
a może zgodnie z obecnym Trendy: córka - Condomliza , a syn np. Kubica albo Wiliams?

Jeśli chodzi o nowoczesne i dobrze brzmiące imię dla córki, to niedawno na forum ktoś rzucił świetną propozycję, którą warto polecić: PARTYCJA :-)

Gość andrjej dymianow
zapraszam na dział poznajmy się na temat gdańszczanie gdanszczanki dymianow zaprasza na ognisko i wino mile widziani rosjanie

Gość A ja nie znoszę
Makłowicza, wg mnie gotuje beznadziejnie i niezdrowo :)

Czy tu mnie ktoś wołał :P Zgadzam się na imię Terminator, takie konkretne , inteligentne i stanowcze. Żaden tam Piotruś ... No ale dawanie za wzór - Małgosi Mostowiak - litości , wzorem takie kurwiątko !!!...

Terminator kojarzy sie z agresją i przemocą :-0 Nie chciałabym, aby moje dzidzi było agresywne :-0 Natomiast zarówno Robert Makłowicz, jak I Małgosia Mostowiak to pełni uśmiechu i dobrego serca ludzie dla których chamstwo i agresja wobec drugiego człowieka są obce ;-) Pozdrawiam Magda 🌼