Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka11

gdzie moge w krakowie kupic furagin bez recepty??

Polecane posty

Gość melka11

pytanie jak wyzej ;(

Gość ale jak bez recepty
pozniej doniesc, czy jak??

Gość melka11
wogule nie majac recepty nie bylam u lekarza a chcialabym sobie zakupic

Nie kupisz nigdzie , to lek tylko na recepte. Co innego jak masz znajama aptekarke i umowisz sie z nia ze np./jutro doniesiesz recepte.... Ale tak nie ma szans

Gość malagga
przeciez furagin mozna kupic bez recepty, tylko mniejsze opakowanie, czy jakos ,,lzejszy"

Gość malagga
hm, jeszcze kilka miesięcy temu kupowałam, czy to się zmieniło?

Gość malagga
hm, no skoro jesteś tak pewna, to może rzeczywiście, przy okazji zapytam w ,,Zdrówku"

Moze panie farmaceutki przyzwyczaily sie do moich "odwiedzin" i wiedza ze i tak bym dostala ta recepte wiec jej nie wymagaja.

Gość Lena5644
To prawda, ja też kilka razy kupiłam go bez recepty

kup urosept,jest bez recepty,weż cztery tabletki,po 8-12 godz następne cztery,po 8-12,kolejne cztery a jak się nie polepszy to idż do lekarza.Furaginę kupisz na receptę i pamiętaj,że podczas kuracji furaginą trzeba brać więcej wit.C bo furagina działa tylko w kwaśnym środowisku pozdrawiam

Gość koloo
tak lek na recepte ale można go z powodzeniem kupić bez niej pozdrawiam

Proszę o pomoc, czy wie ktoś gdzie mogę kupić w POZNANIU furagin bez recepty ? Nie chce mi się za każdym razem biegać do lekarza po świstek, a od jakiegoś czasu problemy z pęcherzem u mnie lubią wracać. Bardzo proszę o informacje.

Gość kalarepka gigant
mi się jeszcze nigdy w Warszawie nie zdarzylo kupić furaginum bez recepty... zawsze się muszę raczyć prouro i herbatkami moczopednymi...

Mi sie nigdy nie zdarzyło kupić bez recepty... ale zawsze jak idę do lekarza to proszę o kilka opakowań i potem trzymam w domu na wypadek...tak jest prościej...

Gość kalarepka gigant
a mi lekarka nigdy nie chciala wiecej niż dwóch opakowan przepisać :( niby to źle, ale z drugiej strony lepiej, bo nie faszeruje sie lekami na receptę i nie zaleczam infekcji tylko musze iść do lekarza, zrobić badania itd. to lepiej. zresztą mając świadomość tego, że nie mam nic "od ręki" to bardziej dbam o to, aby zapalenia nie złapać (piję dużo wody, nie wstrzymuję moczu, łykam prouro, noszę bawełnianą bieliznę, zawsze załatwiam się po storunku itd) :)

Gość Mi-hallina
Powiem wam, że najlepiej jest w ogóle nie doprowadzać do infekcji i nie musieć brać leków na receptę. Mi jak dotąd udało się uchronić przed wizytą u urologa, bo kupiłam sobie suplement diety z żurawiną i wit.C Prouro i codziennie łkam po jednej kapsułce. Też wam to polecam, jak nie chcecie mieć potem problemów z pęcherzem, z bieganiem po lekarzach i z kupowaniem leków na receptę.

Gość Trzeba trochę zaradności.
Kupowałam już bez recepty i furagin, i pigułki anty (to akurat regularnie, zawsze bez recepty, a farmaceutka wcale nie była moją znajomą, dopiero z czasem mnie zapamiętała). A kolega swojej narzeczonej postinor też kiedyś nabył bez recepty. Próbujcie :) Farmaceuci są w porządku, czego nie można powiedzieć o lekarzach :/

furaginum, jest na receptę i zawsze był może ktoś zrobić wyjątkowa przysługę ale nie powinno sie samemu tym preparatem leczyć a jak już to wybrać całe opakowanie i to razem z vit. c

w dawkowaniu 3x 1 tabletkę furaginum i vit c lub 2 tabl na noc furaginum i 3x1 vit c tak jest standardowo na rp wiem bo jestem farmaceutką

Gość bibbbib
zarówno postinor jak i tabletki yasminelle, a także tabletki antykoncepcyjne mają działanie wczesnoporonne!!! po stosunku może dojść do zapłodnienia i wtedy dziecko umiera:( nie bierzcie tych tabletek

Gość Beta87
Furaginum jest teraz jakoś od niedawna bez recepty, nazywa się UroFuraginum i ma 50mg Furaginy. Czyli taki sam skład jak te na receptę z wcześniej :))))

Gość Wampirek90
Tej jesieni w aptekach pojawił się uroFuraginum lek bez recepty, który stosuje się w infekcjach dolnych dróg moczowych. To prawdziwy przełom na rynku leków bez recepty oraz dobra wiadomość dla wszystkich kobiet, które z różnych przyczyn podatne są na nawracające infekcje dróg moczowych. Do tej pory lek zawierający substancję czynną furaginę można było bowiem kupić jedynie z przepisu lekarza. źródło: http://www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=4267

Gość magdaAda
ja Furaginę kupowałam zawsze tylko na receptę. Bez recepty jest w aptece bardzo skuteczny suplement na drogi moczowe - Prouro z dużą dawką proantocyjanów z żurawiny i witaminą C.

Gość agula8
potwierdzam że uroFuraginum to lek z furaginą i można go kupić bez recepty, mnie do tego pomaga wspoamniane wyżej prouro, provag doustnie i duużo wody:)