Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly kot

SEN, JAWA, OKROPNY STRACH

Polecane posty

Gość maly kot

opisuje to od nowa! tzn bylam juz przy koncu i znikl prad!! pisze z nadzieja ze komus przydarzylo sie kiedys cos podobnego i zakonczylo sie dobrze...a mianowicie: jakies kilka tygodni temu ok 4 nad ranem mialam cos w rodzaju snu na jawie, w ktorym zamiast mnie i meza na obrazie wiszacym nad lozkiem byla Matka Boska, i Ona lub blizej nie okreslony glos poinformowal mnie ze pozostalo mi 281 dni...zycia prawdopodobnie, podczas tego dziwnego ''snienia'' nie czulam zadnego strachu, wrecz przeciwnie...lecz gdy obudzilam sie i dotarlo to wszystko do mnie okropnie sie przerazilam! i teraz jak tylko o tym pomysle, bierze mnie na placz...naturalnie nie chce umierac! obliczylam ze bedzie to data 26.06.07, nie wiem co mam o tym myslec...mam dopiero 25lat i jakos ciezko pogodzic mi sie z mysla ze ............. zyje nadzieja ze bylo to jakies ostrzezenie, nie chce o tym myslec, lecz samo od czasu do czasu przychodzi. moze ktos z Was potrafi to jakos zinterpretowac? prosze o pomoc i mmodlitwe. pozdrawiam.

Gość maly kot
bardzo prosze o pomoc a przede wszystkim modlitwe. serdecznie dziekuje i Bóg zaplac.

Gość ja sie modle o to
by prąd ci znowu znikł :-D:-D:-D

Gość andrjej dymianow
nie modlic się wierzyć w siebie i na zawody ciężarowe tylko bez dopingu na dział poznajmy się na temat gdańszczanie gdańszcznki zaprasza dymianow mile widziani rosjanie ps pozdrawiam puławy i warszawkę i arka z kielc który jest kłamcą

maly kot,ty sie tak tym nie nakrecaj bo mozesz sama to sprowokowac.Slyszalas o samospelniajacej sie przepowiedni?Ja ci radze,zapomnij o tym jak najszybciej.

maly kotku....nie ma co sie zamartwiac na zapas! jak tak bedziesz myslec to w koncu \"wykrakasz\" sobie smierc! moze poprostu mialas wtedy goraczke,ktora pozniej przeszla.ja jak mam goraczke to tez czesto snie na jawie....czesto rano mam akcje typu,ze czuje bliskosc kogos, leze,ale ruszyc sie nie moge,jakbym byla cala zdretwiała.czasam nawet czuje dotyk,jakby mnie ktos dotknal....ktos mi kiedys powiedzial ze to dobre duchy (zmarla babcia, dziadek, ktos z rodziny)ze mam sie ich nie bac.....ale ja jakos w duchy nie wierze :)

Gość klllllllllllllllllllllllllllll
spring, mogłabyś coś powiedzziec o tej samospełniającej sie przepowiedni...ktoś mi coś w tym stylu kiedys powiedział i teraz mi sie przypomniało a nie wiem w ogóle oc oc chodzi :O

Gość maly kot
marze zeby zapomniec, to samo wraca, od czasu do czasu...wiec modlitwa mi pozostala o co i Was prosze.. dzieki.

W skrocie chodzi o to,ze jak wbijesz sobie do glowy ze np umrzesz za 2tyg/bo uslyszysz to od jakiejs niedorozwinietej wrozki np/ to twoja podswiadomosc bedzie wysylac sygnaly do twojego ciala,ktore zareaguje w odpowiedni sposob...Nie wiem czy dobrze to opisalam bo sama mam dzis stresa jak byka i niezbyt logicznie mysle

Gość Jane E.
Mojej kolezance kiedys przysniła sie zakonnica ktora powiedziała jej konkretna date śmierci. A ona zyje do dzisiaj i ma sie swietnie.

Gość maly kot
dzieki, ja sobie nie wkrecam! bo bardzo tego nie chce, nie wiem jak zapomniec, pewnie dopiero jak minie ta cholerna data:O prosze o modlitwe w intencji zapomnienia i nie spelnienia sie owego ''snu na jawie'' czy czegos w tym stylu.

Gość maly kot
ide do kosciola i poprosze Matke Boska zeby mnie tak szybko tam nie zabierala;))

Gość moze moze
nie choidzilo o dni zycia, tylko 281 dni do np poczecia dziecka lub innego waznego wydarzenia.. skoro nie czulas strachu wczasie snu, to nie moglo byc nic zlego :)

Gość maly kot
I tego bede sie 3mac! Ide do kosciola, poprosze o zabranie z mojego zycia wszelkich snow itp, strachu itd. i jak pisalam Matke Boska poprosze o nie zabieranie mnie TAM jeszcze. dziekuje za wsparcie❤️🌻❤️🌻❤️🌻