Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo - zdziwiona

testy owulacyjne

Polecane posty

Gość bardzo - zdziwiona

czesc mam pytanie co do testów owulacyjnych, od wrzesnia staram sie o dziecko, ponieważ pierwszy miesiac był nieudany w drugim kupiałm testy owulacyhjen, robiać codziennie prez prawie cały miesiac ani raz nie poakzał mi, ze jest dzień podny. dodam ze robiłam je zgodnie z instrukcją, czy wam też zdarzyło się cos podobnego?

Codziennie, to raczej nie ma sensu robic- najlepiej po pojawieniu sie sluzu plodnego, albo przynajmniej w czasie, gdy moglyby wystapic dni plodne- czyli od 9 do 20 d.c. Jesli testy ci nie wyszly, to sa 2 mozliwosci: 1) testy byly wadliwe 2) bardziej prawdopodobne: nie masz owu. Sprobuj mierzyc temperature rano- moze to ci pomoze w wyznaczeniu dni plodnych i w odpowiedzi na pytanie, czy w ogole masz owu. Jesli chcesz pewnosci, idz do gina i popros o monitoring cyklu.

Gość bardzo - zdziwiona
robiłam testy od 14 dnia bo tak pisało w instrukcji, że przy cyklach co 30 dni zacząć od 14 dnia, mam wiec nadzieje że może powinnam zaczać wczesniej i dltaewgo nic nie wyszło. co do monitoringu to chetnie bym na to poszła, ale mój gin bierze 140 zł za wizyte więć jeśli by tak codziennie miał brac tyle kasy za monitoringo to raczej nie dałabym rady, ale dzięki za odpowiedź

Mozliwe, ze mialas wczesniej owu. Ja- przy cyklach 28-dniowych owu mialam w 12 d.c. Czyli musialabym zaczac testowac w 10 dniu. Byc moze u Ciebie tez tak jest i masz owu wczesniej? W nastepnym cyklu testuj od 10 d.c. Zycze powodzenia i szczescia! :D

Gość bardzo - zdziwiona
dzięki!

Gość ja uważam ze
nie ma co polegac na testach owu tylko na sobie

Codziennie to bez sensu. Może miałaś felerny produkt. Tak też się zdarza. Ja mam sprawdzone. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.