Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

jestem HOT mamma!

Polecane posty

Witaj przyjaciółko Stokrotko ;-) Czy możesz mi wyjaśnić co to znaczy być HOT mamą? Pytałam męża. ale on tylko wzruszył ramionami. Byłabym wdzieczna za odpowiedź.;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

🖐️ No ok,jestes\" hot\" mama ...przytoczyła linki ...dobre,dobre;) ma sie to jakos do Ciebie ? czy poprostu chciałas te linki pokazac ? pozdrówki🖐️

cienko u Twojego męża z angielskim;-) Magdusiu....... Krótko mówiąc to \"mama goraca sztuka\" :D

mam w drodze :) w wieku -7 miesiecy :) (czyli \"mninus 7 miesiecy\" liczac od dnia narodzin :)) kurcze - pieprze glupoty - wiem :P ale niedlugo mi przejdzie

mam w drodze :) w wieku -7 miesiecy :) (czyli \"mninus 7 miesiecy\" liczac od dnia narodzin :)) kurcze - pieprze glupoty - wiem :P ale niedlugo mi przejdzie

Jejuńciu, ale tutaj różowo od tych serduszek i usteczek;-) To takie słodkie ;-) To forum jest najlepsze ze wszystkich ;-) Tyle tutaj miłych kobiet, tyle przyjaciółek, tyle szczęścia ;-) Gdybym nie była w szóstym miesiącu to normalnie podskakiwałabym teraz z radości że moge tutaj z wami pisać ;-) Buziaczki wy moje najfajniejsze przyjaciółki ;-)👄 Pozdrawiam, Magda 🌼 ps. Mój misio znowu śpi ;-)

Dodam że to forum przypomina mi Podwórkowe Kółka Różańcowe. To takie piękne i szlachetne pomagać jedna drugiej w tych jakże trudnych dla nas, przyszłych matek, chwilach ;-) Trzymajmy sie razem dziewczyny ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość ooooooooo
a moze ejstes HOT MAMMAL?;p

Magdusia_śliczne ma rysy twarzy Twój bobo :) gratuluje dzidziulki ;) znasz płec ? stokrotko --HOT ;) a TY ? 🌻