Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka duza Mi

tylozgiecie macicy

Polecane posty

Gość jaka duza Mi

Czy tylozgiecie macicy moze sie dziedzyczyc? wiem ze moja mama miala duze problemy z zajsciem w ciaze przez to, wiec czy mam predyspozycje do tego tez?

moja mama ma tylozgiecie i ja tez mam Mama nie miala problemow z ciaza ja staralam sie o diecko 9 miesiecy Nie ma jednak pewnosci ze to bylo powodem

Gość jaka duza Mi
Acha.. hmm.. to pewnie jest tez zalezne od kobiety i ile nas jest tyle przypadkow, ale dzieki za odp:)

Ma tyłozgięcie i zero problemów z zajściem w ciąże.W tej chwili jestem już drugi raz w ciąży.

Gość jaka duza Mi
Gratuluje:) pytam, bo moja mama ma tylozgiecie, przed urodzeniem mnie 2x poronila, potem bylam ja ale musiala lezec przez cala ciaze bo zagrozona byla i jeszcze raz po moim urodzeniu poronila:/ wiec ogolnie nie za fajnie i zaczelam tez sie bac, ale z drugiej strony czytam ze kobiety rodza normalnie dzieci i nie maja problemow jak Ty:)

Gość Olisiusia
My staramy się o dzidziusia od lipca i... nic. Mam tyłozgięcie :( Znacie jakieś "cudowne sposoby" na pomoc w zafasolkowaniu?

Moja mama nie ma tyłozgięcia macicy a ja mam ... więc to chyba nie ma nic wspólnego z dziedziczeniem. Jednak pocieszę Cię, że ja nie miałam najmniejszego problemu z zajściem w ciążę - udało się za pierwszym razem :) Rodziłam naturalnie i też nie było żadnych problemów podczas porodu :)

Moja mama tylozgięcie macicy,ja również ją mam.W ciąze zaszłam po 9 miesiącach starań(nie uważam żeby to było jakoś długo biorąc fakt że nie jesteśmy non stop płodne :D ).Miałam ciąze zagrożoną ale tak naprawde nie zostało stwierdzone czy to ma zwiazek z moją macicą czy też z czymś innym.Poród obył się przez cc