Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kedlerrr

sukienka na impreze-wesele ale nie SUKNIA!!

Polecane posty

Gość kedlerrr

no wlasnie.. moja przyjaciolka za 2 tygodnie bierze slub- nie bedzie to jednak typowe wesele a takie imprezo-wesele.. dziewczyny przychodza w sukienkach ale nie w sukniach balowych, gorsetach itd... Chcialabym czuc sie swobodnie ale jednoczesnie elegancko- jednak nie do przesady.. odpadaja typowo letnie cienkie sukieneczki bo jednak to juz prawie zima.. Dodam, ze mam 176 cm wzrostu i jestem szczypla- rozmiar 36-38. Jestem brunetka i jestem opalona gdyz dopiero wrocilam z wakacji. Mozecie mi cos doradzic czy takie rzeczy to tylko w erze? Dodam, ze faceci beda w spodniach od gajeru i koszulach ale bez krawatow i marynarek!

Gość kedlerrr
wiem, dalam tam ten temat ale nikt nie odpowiada bo prawie nikt tam nie zaglada.. a ogolny to ogolny :P

Gość kedlerrr
wlasnie to przegladalam- masakra :O dlatego wyraznie napisalam w temacie, ze nie chce SUKNI.. tylko sukienke- moze byc nawet z długimi rękawami.. byle ze smakiem..

Gość Jasiu_Smietanaa
po co ze smakiem nikt nie bendzie tego jesc nie?

Mała czarna, prosta, okrągły dekolt, krótkie rękawy, do pół uda. Na szyję perełki. Tak myślę. Tylko szukać takiej po sklepach... :o

Gość Ludzie czytajcie ...
ze zrozumieniem, te suknie z allegro to na wesele, a to NIE JEST WESELE :)

Gość deli24
ta plisowana jest swietna

Gość masz i se poogladaj...
ty co z tego ze tak tam jest napisane?? jak kupujesz garnitur i widzisz:"na wesele" to ubierzesz go tylko na wesele?? pomysl czlowieku...

deli24-> a jak slicznie wyglada na zywo...BOMBA normalnie!:P

Gość Ja ostatnio ...
tez byłam na takim przyjeciu, moi znajomi mieli slub, ale nie robili wesela, tylko przyjecie tzn. obiad i kawa ciasto ... Ja mialam spodnie melanż do tego zakiecik brązowy z aksamitu (drogi cholera ale trudno) i bluzkę na ramiączkach i powiem tobie, że dobrze się czułam, w takiej sukni jak tutaj niektórzy proponują wyglądałabym po prostu śmiesznie :-D

taa ty tez czytaj ze zrozumieniem:IMPREZO WESELE czyli nie sam obiad...zapewne z tancem itp... w spodniach na cos takiego-jak stara dewota... ;x