Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaaaaa samotna

komu sie udało złapac ukochanego faceta?

Polecane posty

Gość samaaaaa samotna

miałyscie taka sytuacje ze iles tam lat kochałyscie sie w facecie ktory nas was w ogole uwagi nie zwracał , nie podobałyscie sie im a po paru latach nagle on zakochał sie i jestescie razem?

ja miałam troche inaczej Najpierw ktoś bardzo mi się podobał, czasami nawet 2 lata, później mi minęło, a gdy zobaczyłam go po paru miesiącach lub latch to nie mogłam uwieżyć że on mi się kiedyś podobał, mówię sobie : co ja w nim widziałam, ale byłam głupia. Teraz też tak jest, pewien chłopak podoba mi się . ciągle o nim myślę, pomimo że jestem z kimś związana, ale wiem że to zauroczenie minie, dalej będę z tym kim jestem a gdy zobaczę za parę miesięcy tego wktórym sie zauroczyłam to powiem sobie : co ja w nim widziałam

Gość myliu
Ja w podstawówce kochałam się na zabój w koledze z klasy ale on nie zwracał na mnie uwagi.Minęło 6lat spotkaliśmy się przegadaliśmy pół nocy było bardzo miło.Chciał się spotykać ale ja nie chciałam bo wyjeżdzałam i tak się skończyło:D

ja mam troche inaczej... nie moglismy byc razem przez 3lata z pewnych wzgledow i teraz jestesmy razem