Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamikami

Brak okresu po Luteinie-52 dc!!

Polecane posty

Gość malewi
hej ja również biore luteine, bo od zawsze miałam problem z okresem. jednak odkad brałam luteine wszystko szło jak w zegarku, ale do czasu bo teraz brałam jak zwyle 16 dnia cyklu po 2 tabletki przez 10 dni i zawsze na nastepny dzień miałam okres a tu psikus nie mam tym razem, chociaż bola mnie piersi , jajniki, brzuch i plecy, jestem rozdrażniona i czasem kuje mnie w srodku cos strasznie i prze kilka dni było mi strasznie niedobrze i jestwem cały czas zmeczona i humorzasta. co mam zrobić? POMOCY!!!!!

Gość freemagnolia
Malewi, zrób test wygląda na to, że jesteś w ciąży.

Gość martina321
witam.tabletki odstawilam pół roku temu-regulon.Po odstawieniu okres pojawił się normalnie poczym w kolejnych miesiącach zanikł;(Udałam się do lekarza przpisał mi luteinę.Dostałam po niej okres,ale mija kolejny miesiąc i znów nie mam miesiączki;( czy któraś też tak miała??

Gość froschka89
hej, mam ten sam problem, okres mam bardzo rzadko, co 4-5 miesięcy, prawie 2 lata temu odstawiłam tabletki, planuje z mężem pierwsze dziecko i nic, okres tez nieregularny, ostatnio mialam okres w kwietniu a teraz miałam brac luteine i nic, dostałam jakiegoś szału hormonalnego:mdłości, humory(nie wiem jak mój facet to wytrzymuje), ból pleców, piersi, łydek, brzucha itd.zrobiłam test ale wyszło prawdopodobieństwo zajścia w ciąże, więc poczekam jeszcze trochę, mam nadzieję że będe miała dzidziusia ale jak nie oznacza to dla mnie kolejny problem hormonalny

Gość gość
Hej wiem że temat już stary ale może ktoś jeszcze czyta. Od 6 miesięcy biorę luteinę od 16 do 25 d.c Zawsze na 2 dzień po odstawieniu dostawałam okres a teraz nic, zrobiłam 2 testy i oba wyszły negatywnie. Dodam że biorę jeszcze bromergon więc to raczej nie jest problem z za dużą ilością prolaktyny. Owulację mialam 15 d.c (kontrola u gina). Okresu nie widać, staram się o dziecko więc chciałabym żeby to oznaczało fasolkę ale skoro testy wyszły negatywne to sama nie wiem

Hej, wlasnie mam tak samo... Dostałam luteine na wywołanie okresu, brałam przed 5 dni po 2 tabletki, dzis mija 9 dzien po odstawieniu a tu nic! Kilka miesiecy temu tez bralam ale po 1 tabletce przez 10 dni i w ostatnim dniu przyjmowania juz dostalam okres a tu nic, mialam tylko bardzo skąpe plamienie brązowe wiec zadzwonilam do poleznej, ktora powiedziala, ze to nie miesiaczka i ze mam czekac, zapisala mnie tez na wizyte dopiero na 20 listopada... tak, tez chce dzidzie i wole zeby okres nie przyszedl juz :) Pozdrawiam Dziewczyny napiszcie jak to u Was wygladalo... :)

Gość gość
Hej dziewczyny mam pytanie. Lekarz przepisał mi Luteinę i kazał ją brać przez kolejne trzy cykle od 15 dc przez 10 dni. W ostatnim cyklu okres pojawił się już w drugim dniu po odstawieniu luteiny, a w tym cyklu jest już 5 dzień po odstawieniu i nic, brak okresu. Mam pytanie czy okres po luteinie w kolejnych cyklach przychodzi zawsze w tych samym dniu?? czy powinnam już podejrzewać ciąże??

Gość krolik 0987654321
hej, nie, moze przyjsc po 3,6 dniach, nie przejmuj sie, chyba ze staracie sie o dziecko, to zrob za tydzien test jezeli okres sie nie pojawi

Gość 888

Mam podobny problem.  Od dwóch lat mam problemy z tarczyca . Pomimo tego zawsze miałam regularny okres . 13 kwietnia mialam ostatnią miesiączke do tej pory nic. Zazywalam luteine,  która odstawiłam tydzień temu. Non stop czuje się jak przed okresem w dodatku bardzo mnie rwie w okolicach intymnych.  Jak myślicie czym może to być spowodowane ??