Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyttając was

Nie wiem co o tym myslec, 44 dzień cyklu

Polecane posty

Gość pyttając was

tydzień temu zrobiony test wyszedl negatywnie od wczoraj podwyższona temperatura 36,8 - 37,2 apetyt na marynowane grzybki a poza tym nic, nic a nic ani brzuch nie boli ani mdlosci, piersi niepowiekszone kochalismy sie w moje dni plodne , ktore mialam 3 tygodnie temu

Gość Kamikami
ja mam 52 dzień cyklu, test również negatywny i okresu nie widac..na dodatek była Luteina pomiędzy 18-27dc, która miała wywołać ewentualny okres, i również nic..:(

Gość xxxxx112223
Radze bys ponownie zrobila test.Jesli zazwyczaj mialas regularne cykle to prawdopodobnie jestes w ciazy. Jesli tak to moge pogratulowac???

Gość pyttając was
ni byłam jeszcze u lekarza, za wczesnie chyba na luteinę, moja kolezanka poszla do lekarki, bo zniknal jej okres, a ta idiotka przepisala jej luteine nie wykrywszy 1,5 ciąży! Na szczęscie koleżankę coś tknęło i zanim siegnela po luteine poszla do innego gina, ktory potwierdzil u niej ciaze...

Gość pyttając was
moje cykle trwaly zawsze 34-36 dni. Tylko jak czytam ,że wszystkim kobietom piersi robią się obolałe i jest mdlo, to jakoś mi to nie pasuje.Bo nie mam takich objawów. Chyba, że 3 tyg. ciąża to za wczesnie na takie objawy..

Gość Kamikami
ale luteina nie wpływa źle na ciąże, wręcz przeciwnie,podtrzyma ją jeśli jest, a jeśli nie ma , powinna wywołać miesiaczke...

Gość xxxxx112223
Nie zawsze sa mdlosci i obolale piersi choc u mnie tak bylo z tymi piersiami ale najszybcie to pojawily sie niebieskie siatki z zyl na dekolcie. Przy drugiej ciazy to samo wiec bez testu wiedzialam,ze jestem w ciazy ;o)

Gość pyttając was
a ja nic nie czuję :(

Gość xxxxx112223
Moja kuzynka przez 4 mies. nic nie czula. Idz jutro do ginekologa albo poczekaj 2 tyg z USG,bo moze byc jeszcze nie widac maluszka

Gość pyttając was
jak to ? przez 4 miesiące nie czuła i nawet nie przypusxczała, że to ciąża ? :)

Gość pyttając was
ach, zapomnialam napisac o czyms - od ponad tygodnia troche mi sie odbija, ale to nic w porownaniu z tym, że prawie caly czas chce mi sie ... pierdzieć :P

Gość pyttając was
a przed chwilą puściłam pięknego pawia, kupilam test AMIL i jutro rano go zrobię , dzis utrzymuje mi się temp. 37,0 ...ufff

Gość pyttając was
ktoś mi coś poradzi ?:) czy mogę liczyć na jakiś odzew ???