Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wg was

chaty

Polecane posty

Gość czy wg was

klikanie z innymi laskami/facetami/ na chacie bez wiedzy drugiej połówki to coś złego? Zaznaczam, że klikanie - nic więcej!

Gość PCT
i o czym tam klikasz? o sexie pewnie

Gość malyas
a dlaczego nie powiesz mu o tym skoro to tylko klikanie i nic wiecej?

Gość z innej beczki.
no mój "facet" np. uważa klikanie na necie za kompletną stratę czasu.... nie przyznaję się mu więc do takich "fanaberii" jak kilikanie na GG czy kafeterii :D

To jeszcze zależy, o czym to klikanie. Bo jak o pogodzie, polityce i serialach to ok. Gorzej jak to przybiera postać flirtu.

Gość z innej beczki.
hm mm ja to urodzona flirciara jestem :D mojego faceta również i ta cecha z pośród wielu :D urzekła..... nóż, więc nie wiem jak autorce, ale mnie.... czasem zdarzy mi się i w mały flircik słowny wdać.... ale nigdy NIC WIĘCEJ.... i co wy na to ?

Gość upupupup
podnoszę temat bo wczoraj musiałam zejść z kafe to klikanie to nie o seksie tylko tak ogólnie ale na privach, odkryłam przypadkiem,że mój facet czasem klika z pannami..nie wiem czy można jakoś sprawdzić na tlenie z kim gadał? bo w archiwum nie ma zadnych zapisanych rozmów a jest ono włączone,więc nie wiem czy na privy też ono działa?może ktoś wie coś na ten temat i mi pomoże...jak powinnam na to zareagować? wiem że nie spotyka się z nikim na boku, to na 100% ale to klikanie nie daje mi żyć - stałam się baaardzo podejrzliwa...

Gość mam to samo z moim
cholera mnie bierze a on mówi że tylko pisze nic więcej