Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicjanka

WSTYD NA WIZYCIE U GINEKOLOGA Z POWODU OBFITEGO OWŁOSIENIA

Polecane posty

Gość Felicjanka

Mam dość obfite owłosienie łonowe, tzn. nie tylko wzgórek łonowy, ale też okolice bikini są mocno owłosione, a także bardzo dużo ciemnych, takich łonowych włosów mam po wewnętrznej stronie ad do połowy ud. Owłosienie sięga też aż po odbyt. Jutro mam wizyte u ginekologa - faceta, i strasznie się wstydzę. Zawsze goliłam tylko nogi. tzn. łydki i uda oraz okolce bikini, tak aby włoski nie wystawały z majtek, natomiast nie goliłam samej cipki, wzgórka i odbytu. A teraz zastanawiam się czy nie powinnam sobie tam też podgalać. Czy są tu dziewczyny z podobymi problemami i jak sobie z tym radzicie? Odpowiedźcie, proszę.

Gość LOOOLLL
jak w XXI wieku kobieta moze byc owlosiona??????????????? ja jestem wydepilowana od A do Z, i tak jest nie tlyko najladniej, ale i najestetyczniej !!!!! bleee w ogole jak mozna miec dziada na cipce?! fuuu. Ginekolog sie przestraszy i cie nie przyjmie. ogol sie serio taka moja rada. I to na zero!

Gość kukunia skin
Najlepszy krem soraya ok. 12zl do depilacji trzymaj 10 min. szybko tanio bezbolesnie i co wazne nie kluje nie swedzi jak odrasta

Gość Felicjanka
ogolić się na łyso? tam? chyba żartujesz?!

Gość Felicjanka
ale odbyt też?

Gość No co ty podpuszczasz
Nie wierzę,że tak się dziwisz...

Gość Felicjanka
nie, wcale nie podpuszczam. Poprostu nie wyobrażam sobie golenia odbytu!!! Ani warg sromowych!!!

Gość a ja powiem tak
golcie sie dziewczyny ,nie znacie dnia ani godziny ...

Gość ifka2
Felicjanka a ile ty masz lat

Gość Felicjanka
mam 25 lat, jak mam ogolić sobie odbyt albo wargi sromowe? czym? maszynką? kremem do depilacji?

Gość a ja powiem tak
masz faceta ?

A czym golisz nogi i pod pachami?

Gość Felicjanka
tak, nawet mieszkamy razem od 2 lat. jemu nigdy nie przeszkadzało moje owłosienie i dlatego nigdy nie goliłam się " na łyso". Czasami, a obowiązkowo przed wizytą u gina, podgalałam tylko boki (bikini) i nogi.

jasne... włosy na głowie też sobie ogólmy... będzie estetyczniej w 100% :P jak ktoś chce- to się goli, jak nie- to nie... i nie rozumiem skąd takie oburzenie tych \'wygolonych\'? owłosienie łonowe to indywidualna sprawa każdej kobiety:P jak ktoś chce niech sobei ogoli na łyso, inna niech je tylko przytnie, jeszcze inna wygoli tylko ten \'nadmiar\', kolejna niech zrobi fryzurke, a jeszcze inna niech zafarbuje... a jeśli komus się podoba, to niech sobie plecie warkoczyki i już! te włosy też tam po coś są...- nie uczyli się na biologii jakie znaczenie ma owłosienie? hę? a... od razu mówię- nie wasza sprawa jak ja tam wyglądam:P

Gość Felicjanka
Dlaczego jesteście takie nerwowe, przecież ja tylko chciałam o tym porozmawiać. Nogi i pod pachami zawsze golę maszynką, taką jednorazową, a okolice bikini i uda po wewnętrznej stronie kiedyś też goliłam maszynką ale ze względu na ochydne, bolące po tem krosty i podrażnienia zaczęłam stosować kremy do depilacji.

Skoro to takie naturalne(owłosienie),to skąd pomysł na ten topik i tytuł "wstyd...." nadany przez autorkę?

Gość Felicjanka
Nie na twarzy nie mam owłosienia.

Gość Felicjanka
Będąc u ginka wstydzę się że mam takie owłosienie na odbycie i wargach i poprostu nie wiem czy on sobie nie pomyśli "o jaka zarośnięta" albo coś w tym stylu. Pytam czy ktoś ma takie problemy jak ja i co z tym robi.

nie tak pytam bo czytalam o dziewczynach z hirsutyzmem one tez tak bujnie sa owlosione,kurcze mi to rosna wlosy na glowie a wszedzie mam jakos znikomo dziwne nie moze jakas chora jestem co?

Gość podczytywaczka...
nie mam juz siły--->"MOj facet to uwielbia inni tez....." rozumiesz ze dajesz tez innym ze tak im sie podoba:P ja równiez jestem za depilacją ale ton twoich wypowiedzi pozostawia duużo do zycznia:O

Gość a ja powiem tak
ej,spokojnie,dziewczyna zadała kulturalnie pytanie a Wy na nia najezdzacie. jej sprawa,ja sie gole na zero a ona jak lubi to niech ma włosy do kolan ale bez przesady--zeby od razu sie tak wyzywac

Gość Ja się zawsze dokładnie golę
zostawiając "kępkę" włosków na wzgórku.Mój facet też już nie wyobraża sobie,żeby było inaczej.... I estetyka i higiena-łatwiej ją zachować.

Gość a ja powiem tak
a "jak"? maszynka jednorazowa sie tam gole jak dla mnie najwygodniej

Gość Felicjanka
tak bujne owłosienie mam tylko tam. Nie mam natomiast włosów na twarzy czy piersiach (no chyba że czasami wyrośnie mi jeden czy dwa i to w zasadzie od niedawna mi się te takie pojedyńcze na twarzy a dokładniej na brodzie i podbródku pojawiły i jeden na prawej piersi). Ale te to poprostu usuwam pęsetką.

Gość Felicjanka
dziękuję że mnie bronicie, rzeczywiście, nie wiem dlaczego, nie którzy strasznie ma mnie najeżdżają.

Gość Felicjanka
Jeśli zdecydowalabym się tam jednak wydepilować na łyso to czy lepsza byłaby maszynka czy krem?

Gość LOOOLLL
Noooo wszystkko trzeba ogoliC! moj chlopak tez lubi jak jestem ogolona i przede wszystkim ja to lubie! a jak masz okres to co? nie lepi ci sie krew do tych poskrecanych loczkow??????

Gość a ja powiem tak
późna godzina ,pewnie juz zmeczeni