Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssandra81

Czy megę być w ciąży?????

Polecane posty

Gość sssandra81

Witam wszystkich!!! Obje z mężem bardzo chcemy mieć dziecko!!! Miesiąc temu odstawiłam tabletki anty - brałam je przez 3 miesiące by obniżyć poziom testosteronu. Ostatnią tabletkę brałam 15 września okres dostałam 19!!! Od 13 -15 dnia cyklu miałam owulację na 100%- wg wskazań lekarza zaczęły się starania o dzidzię. Okres powinien być 16 października a tu nic. Kilka razy tak mocno zakuło mnie pod brzuszkiem, często latam do wc, sutki mnie pobolewają, boli mnie kręgosłup i jestem troszkę zmęczona!!!! Testu jeszcze nie robię, bo myślę, że jeszcze mogę dostać okres. Dziewczny, czy mogę być w ciąży????

Wszystkie dziewczyny tutaj to dyplomowane ginekolożki. Na pewno będą wiedziały. Jednak ja bym Ci radziła iśc do lekarza lub względnie zrobić test zamiast zakładać na Kafe tysięczny topik z takim tematem .... :-0

Gość marsjannna
no to zrób test bedzie bardzeij wiarygodny niż przewidywania dziewczyn .ja wolałabym zrobić test niz wypytywac w ,,gwiazdy" lub najlepiej lekarz ,chyba ze lubisz sie wt en sposób katowac .dziewczyny jak napszą ze jesteś to wtedy bedziesz spoojniejsza? jesteś lub nie jesteś .badanie hcg lub lekarz rozwieją Twe wątpliwości

Gość sssandra81
z tym testem chcę poczekć jeszcze kilka dni!!!! ale chciałam się dowiedieć czy może oznaczać to ciąże!!!

Gość marsjanna
moze ale nie musi,tylko takiej odpowiedzi moze ci ktokowiek na forum udzielić .nic pewnego ci nie powie.chyba ,ze chcesz by któś Ci rzekł,ze to ciąza . jak zrobisz test to dopiero rozwieje Twe wątpliwości ,chyba ,ze na forum są wrózki to proszę odpowiedzieć!!!!!! powodzenia Ci zycze alby to było to czego chcesz