Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa 111111111111

co myslicie dziewczyny o kosmetykach La Roche Posay

Polecane posty

Gość ewa 111111111111

co myslicie dziewczyny o kosmetykach La Roche Posay

Gość ewa 111111111111
zakupiam sobie ta niebieska kosmetyczke effaclarem k i mini kosmetykami. Dosc ladnie to wszystko zrobili i jeszcze dostalam probke podkladu la roche tolerain. Effaclar k troche mnie piecze po nalozenie. nakladam na noc. Zel do mycia dosc dobry. Tonik fajny a plyn mincelarny rewelacja:)

piecze - taki jest jego dzialalnie -czylo prawidlowe ja od lat uzywam la roche - kosmetyków do ciala, twarzy i oczywiscie kosmetyków olorowych - nie uczulaja i to jest ich wielkim atutem jesli chodzi o móój wybór

ja uzywam efaclar zel do mycia i uwielbiam go bo jest cudownie lagodny :) emulsja effaclar matt - latwo sie naklada i rzeczywiscie ladnie matuje. w moim przypadku lepiej matuje niz ta z iwostinu i jakos konsystencja mi bardziej odpowiada :) plyn micelarny jest super w okolicznosciach gdy nie moge umyc twarzy woda, np. na silowni :) effaclar A.I. - na razie nie mialam potrzeby uzyc bo nie mam wypryskow. podklad unifiance - super! w polaczeniu z emulsja matujaca jest rewelacyjny :) blyszczyk - jasno rozowy. ladnie wygladza usta. ja mam duze usta i zawsze problem z tym, ze trudno je nawilzyc a ten blyszczyk jest ok :) planuje zakup plynu do mycia ciala oraz kremu pod oczy i mysle, ze sie nie zawiode. dla la roche zrezygnowlam z kosmetykow vichy bo wczesniej glownie ich uzywalam. jakos bardziej odpowiada mi la roche ale to oczywiscie kwestia gustu :) oprocz tego uwielbiam olay bo cudownie odzywiaja wrazliwa i przemeczona skore :) pozdrawiam :)

Gość endi
kupiłam ostatnio zel do twarzy effaclar przezroczysty byłam zaskoczona bo uzywałam go kilka lat temu i był niebieski i miał inny zapach czy kupiłam inny zel z tej serii czy zmieniony został kolor i zapach? bardzo mnie to ciekawi