Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bożyszczka tłumów

kto kożystał z usług prywatnego DETEKTYWA?????

Polecane posty

Gość bożyszczka tłumów

interesuje mnie,czy jesteście zadowoleni z jego usług i ile za nie zapłaciliście???

Gość bezbronna
o! ciekawy temat

Gość domniemana
ja jestem detektywem, znaczy sekretarka detektywa :) moge udzielic informacji w tym temacie

Gość korzystał - chyba

Gość bezbronna
domniemana - opowiedz coś, proszę :-)

Gość domniemana
heh, zalosne, gupie, majace/majacy za duzo pieniedzy i...rozwalaja mnie to tyle jesli o zdrady chodzi bo takich najwiecej.

Gość bożyszczka tłumów
nad tym "koż/rz ystał" to sama się zastanawiałam, ale to nie temat... sekretarko - powiedz proszę na jaki wydatek muszę się przygotować jeśli mam zamiar wynajac takiego detektywa??? wiem,że kweota zależna jest od sprawy,ale prosze wskaż jakąś dolną i górną granicę,bo zanim sie zdecyduję na taki krok musze wiedzieć,czy mnie na niego stać.

Gość domniemana
a nie lepiej poprosic kumpla coby "sledzil" ??

Gość bożyszczka tłumów
mi nie chodzi o zdradę bynajmiej,ale o coś poważniejszego...chodzi o dobro dziecka

Gość bożyszczka tłumów
mi chodzi o solidne dowody,nadające sie do sadu,a nie jakieś tak domysły kumpla...z resztą nie mam żadnego kumpla,który mógłby cos tu wskurać

Gość romeczka
moja ciotka korzystała - tez chodziło o dziecko - konkretnie czy nie bierze narkotyków; z usług była zadowolona; śledzić dziecko chyba jest dużo łatwiej niż jakiegoś łobuza , bo dziecko zwykle się nie spodziewa , że będzie sledzone nie wiem , ile zapłaciła

Gość domniemana
w takiem razie radze zadzwonic do kogos w Twoim miescie. ja akurat w Warszawie i godzina pracy jednego czlowieka to koszt od 50 zl w zwyz.

Gość bożyszczka tłumów
mi właśnie chodzi o narkotyki... sprawa jest o tyle prosta,że ja wiem o tym,że pewna osoba je bieże,że kontaktuje sie ze środowiskiem narkomanów itp. Ale potrzebne mi na to dowody!!

Gość bożyszczka tłumów
no tak,ale jak oni to liczą??? jak myślisz, ile w mojej sprawie musiałabym przeznaczyć pieniędzy?? chodzi tylko o zdobycie jakiś dowodów dla sądu,bo sam fakt,że dana osoba jest narkomanem jest pewny,tylko te dowody...sama ich nie zdobędę..

Gość romeczka
jak w warszwie jest 50 zł , to wszędzie indziej może być tylko taniej :P

Gość romeczka
to nie powinna być wielka sprawa , bo wiesz kto , wiesz co , tylko trzeba zrobic zdjecia ale tez jestem ciekawa , jak oni to przerabiają na godziny

Gość domniemana
zalezy ile biora za godzine i ile tych godzin wyjdzie. nie ma kankretniej stawki kazda firma ustala sobie sama ile bierze zadzwon gdzies konkretnie to dowiesz sie wszystkiego

Gość bożyszczka tłumów
ale to 50zł mi niec nie mówi, bo za co oni to liczą??? nie mam pojęcia,więc pytam ile średnio tych godzin potrzeba na zdobycie takich dowodów?? kurcze, to ważne!

Gość domniemana
za czas poswiecony danej osobie ciezko tak "powiedziec" wszystko zalezy od zlecenia

Gość bożyszczka tłumów
domniemana ale jak myślisz?? tak w 2tyś mam możliwość się wyrobić?? czy lepiej dać sobie spokój?? czy takie sprawy są łatwe?/czy wynajmując detektywa mogę być pewna,że sprawa będzie załatwiona??

Gość domniemana
mysle, ze spokojnie sie wyrobisz o ile wiesz, ze dana osoba idzie wlasnie w tym przypadku po narkotyki czy moze je zazywa (foty, nagranie wideo) wyglada to tak, ze taki detektyw lazi za ta osoba jesli dobrze trafi i zlapie ja na tzw goracym uczynku to jest po sprawie. jesli nie to koszty wzrastaja bo trzeba lazic dalej.

Gość bożyszczka tłumów
a czy ten detektyw to tylko łazi o obserwuje z daleka??czy raczej próbuje się "wbijać" w towarzystwo?? jakoś tak podstępem zdobywać te dowody??czy raczej jedynie śledzi??

Gość domniemana
"mowie" Ci zadzwon konkretnie. kazda sprawa rozpatrywana jest indywidualanie. ja Ci powiem, ze jest tak a jak przyjdzie co do czego to ten ktoremu ewentualnie to zlecisz zrobi wszystko inaczej.

Gość bożyszczka tłumów
ok! to jeszcze jedno pytanko - po czym poznać dobrą agencję detektywistyczną???jak mogę się upewnić,że przekazuję sprawę w dobre ręce??

Gość domniemana
heh..nie no tu mnie zabilas to tak jakbys szla pierwszy raz do miesnego, nie wiesz czy trafisz na mielone z wczoraj czy sprzed tygodnia :o:D

Gość romeczka
może wejdź na forum swojego miasta gdzies albo spytaj tu konkretnie o detektywa w swoim mieście , może ktoś będzie wiedział

Gość bożyszczka tłumów
nie widzę w moim pytaniu nic śmiesznego.... a skoro takie pytania Cię rozbrajają, z resztą jak chyba wszystkie,które tu padły, to co z Ciebie za sekretarka??? z pytań Twoich klientów też się śmiejsz,czy podchodzisz do sprawy bardziej profesjonalnie?? w sumie nic nie wiesz,na nic nie potrafisz konkretnie odpowiedzieć,a wesoło Ci ,że hej! marna z ciebie pracownica....

Gość domniemana
jak Ci tlumacze, ze kazda agencja detektywistyczna inaczej pracuje, inne ma zasady i sposoby to nie rozumiesz :o

Gość he he he..
oj domniemana.... najpierw mowisz, ze mozesz udzielic informacji, a pozniej sie migasz na wszystkie strony....jaja sobie z ludzi robisz i tyle :D

Gość domniemana
moge ogolnych informacji udzielic. kazda sprawa jest inaczej robiona