Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bożyszczka tłumów

kto kożystał z usług prywatnego DETEKTYWA?????

Polecane posty

Gość bożyszczka tłumów
rozumiem-chyba Ty tego pojąć nie możesz.... nie tylko w przypadku usług detektywistycznych cena jest uzależniona od rodzaju zlecenia...ale czasem można podać jakiś przykład , jakieś wytyczne....ale jak tego nie potrafisz,to JAK JUŻ NAPISAŁAM ok!! tylko ja jeszcze zapytałam,jak rozpoznać dobrą agencję,a Ty odpowiadasz,ze Ciebie to rozbraja....żenujące!!

Gość domniemana
przychodza dwie osoby z taka sprawa jak twoja..cena za godzine.(czesto ruchoma, im wiecej czasu poswiecamy kientowi tym mniej bierzemy- u nas od 50 zl za jednego detektywa). sprawa jednego szybko sie konczy bo od razu robimy fotki i nagranie czyli wszystko jest jasne, udokumentowane i sprawa skonczona. sprawa drugiego..lazi taki detektyw za dana osoba czasem i po 7 godzin, nic nie ma, zadnych fot bo sledzona osoba akurat tego dnia nic podejrzanego nie robi - w tym przypadku nie kupuje narkotylkow i nie cpa, wiec trzeba chodzic za nia dalej (co wiaze sie z wieksza iloscia przepracowanych godzin a co za tym idzie wieksza kasa) bardziej obrazowo sie nie da . moja firma posiada koncesje MAWiA, co do innych nie wiem, moze jakas polecona. naprawde nie wiadomo na jaka firme trafisz, najlepiej z polecenia.

Gość drożdżyk
może trzeba by teraz zapytac na forum , jak czesto się kupuje towar - jak na przykład co 3 dzień , to na bank trzeciego dnia , a może wcześniej , będzie gotowe :P

Gość bożyszczka tłumów
no wiesz,wydaje mi się,że to akurat sprawa indywidualna...

Gość domniemana
bez przesady...na forum wszyscy wszystko wiedza najlepiej :o:D