Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrydziaXX

Nienawidze dzis mojego faceta, w pewnym sensie mnie zdradził!!

Polecane posty

Gość BrydziaXX

Nienawidze mojego faceta. Co z tego, że go kocham,skoro zranił mnie tak bardzo mocno dzisiaj!!! Zdradził mnie!!!Zobaczył w pubie dziewczynę podobną do swojej byłej, nieżyjącej dziewczyny.Jego była zginęła a wypadku samochodowym.Gdyby dziś żyła, była by jego żoną,ale nie żyje i ja jestem jego żoną. Dzisiaj w knajpie zauważył dziewczynę podobną do niej.Cały czas na nia patrzył.Ja teraz cały czas ryczę, nawet nie wiecie jak się czuje. Najpodlej na świecie.Tak nigdy się nie czułam. Wszyscy faceci są tacy sami. Nienawidzę ich.Mam ochotę na miłość z kobietą.Czuła i oddaną, nie to co faceci!!! Ja wiem, że żaden z was nie potrafi byćtak naprawde wierny do końca swojej kobiecie.Albo oglądacie te strony z gołymi babami, albo oglądacie się za innymi, albo zdradzacie, albo po prostu potraficie zranić tak, że nie chce sie życ. Tak jak mi dzisiaj.Nie chce sie zyć,wolałabym sie zapasc pod ziemie umrzec.Czuje sie od "niej " gorsza, brzydsza, głupsza..porównywana.. Patrzyl, sie na ta laske podobna do jego "byłej", jak głupi.Miałam ochotę wyjśc z baru czułam sie zbędna.Miałam ochote zadzwonic do mojego przyjaciela z Holandii, z ktorym wiem, ze na pewno, zycie tez by mi sie ułozyło, bo rozumieliśmy się z holendrem bez słow, a on był do tego niesamowicie inteligentny i przystojny!!Teraz jestesmy pokłoceni z moim facetem, powiedziałam mu jak sie czuje i sie wkurzył.On w pokoju obok oglada Tv , ja pisze bloga.Smutno mi czuje sie taka samotna na tym swiecie,mimo, ze niby mam faceta.Sama nie wiem, ktora z nas naprawde on kocha. Jak wszyscy umrzemy, to ciekawe,czy tam gdzies w tamtym swiecie, bedzie ze mna czy z nia??

Dawno nie czytałam podobnej bzdury. Gratulacje, niełatwo mnie zaskoczyć. Jesteś zazdrosna o kogoś, kto nie żyje? Czy to, że patrzył na inną kobietę, nawet intensywnie, coś zmieniło w Waszym życiu? Wystarczy, że Twój facet pogapi się na inną, a Ty od razu myślisz, żeby dzwonić do innego? Gratuluję stałości w uczuciach...:o A gdyby nie była podobna do jego byłej, to mógłby się gapić? Czy podobieństwo fizyczne oznacza od razu, że być może wolałby być z tamtą? [to już totalna bzdura, ale sorki...próbuję myśleć jak autorka] I w ogóle, o co chodzi?

Gość BrydziaXX
moze masz racje pisałam ten tekst w wielkiej furii, ale dzisiaj juz jestem :) w lepszym nastroju wiadomo my kobiety zmienne jestesmy i czasem panikujemy

Gość agniecha_27
popieram obrazasz sie nie wiadomo o co skoro ja kochal to normalne znam faceta ktory mimo smierci zony przed 4 laty wciaz ma jej zdjecie w sypialni i kochal sie z innymi kobietami w "obecnosci" tego zdjecia ... tez bys to uznala za zdrade? to dowod ze wlasnei facet ma uczucia a nie zapomnial o niej latwo

Ja też nie bardzo rozumiem w czym rzecz... Gdzie tu zdrada? Jeżeli kochał tamtą dziewczynę, to ja mu się szczerze mówiąc wcale nie dziwię że tak zareagował... Napewno wspomnienia, zaskoczenie zrobiły swoje... Ale on TYLKO patrzył. Nie zrobił nic, żadnego gestu żeby z nią pogadać czy coś. A Ty od razu robisz wojnę...? Jesteś zazdrosna o kogoś kto nie zyje...? Zastanów się dziewczyno... Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.

Gość Do niani Ogg
dla mnie Ty piszesz bzdury, chyba zbyt dosłownie zrozumiałaś pewne słowa. Dla mnie patrzenie się na kobiety inne niż na własną w jej obecności to szczyt chamstwa i bezczelność. To że patrzymy się na kogoś bedąc bez partnera to jakby naturalne, ale jesli facet gapi się non stop niemalże prz swojej na inną bez wględu na to czy przypomina mu byłą która nie żyje czy podoba mu się to świadczy o braku szacunku do swojej kobiety i o lekceważeniu jej. To świadczy że przeważnie facet ma taką kobietkę mocno w dupie skoro robi takie rzeczy wiedząc że jego dziewczyna to widzi! Wiecej szacunku do siebie dziewczyny, bo potem dziwicie się że jesteście tak traktowane...

Gość fossi
"on tylko patrzył" dobre :-D A co obraziłabyś się dopiero wtedy gdyby przeleciał ją na twoich oczach? Wtedy kochał inną ale teraz jest z nią więc powinien zachować się taktowanie.Boże co za głupie cipy bez ambicji

Gość a ja totalnie
popieram przedmówczyni; ci co tak zerkają na inne bez względu na okoliczności to potem zdradzają i zdradzają.od czegos sie zawsze zaczyna... niestety.

Gość Płacz bo on ją kocha
a z tobą ożenił się po przyszła pora aby to zrobi, ale ciebie nigdy nie będzie tak kochał jak tamtą

Gość jesień incognito
Głupie cipy na tym topie są trzy: autorka, fossi, i do niani ogg :-0 gratuluję :-0

Gość jesień incognito
ambicji oczywiście gratuluję, bo rozumu to już niekoniecznie :-0 proponuję zaopatrzyć facetów w takie klapki, w których konie na rynku w Krakowie w dorożkach jeżdżą :-0

Gość romeczka
dla mnie to naturalne , że autorka się tak zdenerwowała; poczuła się jak drugi wybór , coś "z braku laku"; jeszcze jakby to była żyjąca , to można mówić o konkurencji , bo ostatecznie facet może wrócić do byłej , ale wszystko jest czysto - tutaj to nie wiadomo , bo do zmarłej wrócić nie moze to jest problem - taki zwiazek , gdzie jednemu umarł partner; w sumie powinno się go zrozumiec , ale dla nowego partnera to z jednej strony ktoś bliski dla tego drugiego - wspiera się męża czy chłopaka , jak umrze siostra , nie ? - ale z drugiej srony to rywalka; ale sama mówi - zdenerwowała się , a jak przemyślała , to zelżało; emocje to ludzka rzecz

Żenuła...to naprawdę nie można na nikogo patrzeć? Może rozmawiać też nie można? I od kiedy kontakt wzrokowy z inną osobą jest oznaką braku szacunku? Ja rozumiem, że każdy ma swoje poglądy, ale jeśli ktoś w trakcie jednej wypowiedzi odwołuje się do szacunku do kobiet a za chwilę pisze o nich \"głupie cipy\", to ja naprawdę nie rozumiem. Musi to być szczególny umysł, który potrafi tak połączyć sprzeczności... Jestem absolutną przeciwniczką skrajności, każdemu jest potrzebna odrobina wolności. Gdybym będąc w związku nie miała możliwości patrzenia na innych ludzi, albo miała pretensje do partnera o takie zachowanie, to byłabym o krok od obłędu.

Gość jonccc__
juz czytam te wasze głupoty i się za głowę łapię. Niedługo do tego dojdzie że wasz facet zacznie całować się przy was i robić to z nią, a wy powiecie "co tam to był tylko seks, liczy się uczucie"!!!!!! Nikt tu nie mówi że nie można nigdzie patrzeć tylko trzeba być wpatrzonym w swoją pannę, ale kiedy jeste się z nią np. w restauracji czy innym miejscu publicznym a on bezczelnie zerka bądź wgapia się cały czas w jakąś laskę a to wszystko widzi siedząca obok własna dziewczyna to przecież jest obrażające i pokazuje że facet nie jest nami zainteresowany, że olewa jak my na to zareagujemy. Ale wy w końcu nadal pozwalajcie na wszystko, bądzcie takie miałkie, uległe i dawajcie do zrozumienia, że on nawet wam może w twarz napluć a wy się tylko wytrzecie i powiecie "to było niechcacy". Faceci nie cierpią takich głukowatych kretynek pozwalających na wszystko by tylko mieć przy sobie faceta. Zal mi was

Gość jesień incognito
jonccc - a Tobie otworzą się oczy, kiedy Twój facet postanowi znaleźć sobie kobietę-przyjaciółkę, a nie kobietę - esesmana

Gość noooooooooomi
ale czemu Wy aż tak to odbieracie? wg mnie to po prostu był element zaskoczenia, nic więcej... Stąd ten jego wzrok...

Gość hmmy
podoba mi sie to powiedzonko "czy on tam będzie z nia czyz tobą? hmm z tobą, bo ciebie kocha, ciebie poslubił.

Nie wiem dlaczego, ale głupkowate kretynki kojarzyły mi się zawsze z takimi, które kurczowo trzymają się faceta, nie pozwalając mu na nic i wszędzie węsząc zdradę...;) A odróżnić patrzenie się na kogoś od podrywu chyba nie jest takie trudne? Myślałam, że naturalną potrzebą człowieka jest potzreba wolności, a tu okazuje się, że sami sobie chętnie zakładacie kajdany... Nikt nie mówi, że można przymykać oczy na zdrady, czy jakieś kontakty fizyczne, ale spojrzenia? Może jestem dziwna, ale jakoś nie mieści mi się w głowie, żebym mogła mieć o to pretensje.

Gość yguhoi
Nie wygrasz z tym wspomnieniem, ona zawsze pozostaniw\e w jego pamięci. Zawsze bedzie dla niego ideałem. Jezeli Wam sie cos nie ułoży myślami będzie wracać do niej, ze niby z nią byłoby lepiej bo stracił ją w najlepszym okresie związku. Albo to zaakceptujesz albo... Może lepsze to niz żywa konkurencja.

Brydzia !! Ty mala wariatko ;) pewnie ze maz kocha Ciebie....wiesz to dla niego bylo nietypowe zobaczyc kogos podobnego do zmarlej dziewczyny.ja mysle ze nawet jesli to bylby jakis facet ktory powiedzmy przypomina mu jego zmarlego kolege to tez gapilby sie na niego. :) nie masz co panikowac:) lec przepros meza !

Gość jesień incognito
niania Ogg - gdyby nie było takich kobiet, nie mielibyśmy o czym opowiadać dowcipów :-0

no dokładnie, zgadzam się z Tobą ona...82 (tyle że to nie jej mąż chyba ;) ). Bardziej chyba element zaskoczenia tu zadziałał niż jakieś uczucia \"wyższe\"...

Gość sweet women
a ja ciebie rozumiem bo moj miał wielka miłość ona nie umarła ale go zostaiwła po 5 latach dla innego, i ja tez niedługo będe jego żoną chociaż, miała być nią ona kiedys tez mialam taka sytuacje, tylko tyle ze on spotkał w pubie ja gapił sie jak zaczarowany a mnie krwawilo serce i tez zastanawiałam sie co dalej

Gość jesień incognito
Mam kumpli, paru z nich ma w domu takie esesmanki, nie macie pojęcia, jak często wynajdują milion powodów, żeby sie z tego ciepła domowego ogniska ulotnić :-0

Byc moze byla az tak podobna, ze poczul sie jakby zobaczyl ducha! Czasem niewiadomo czemu cos u kogos przykuje tak moja uwage, ze z sie musze zmuszac by ne patrzec (bo to troche nietaktowne tak wlepiac w kogos wzrok). Bylo to silniejsze od niego i wcale nie oznacza zdrady. Ciebie kocha przeciez ;) Moze porozmawiaj z nim o tym to sie wyjasni, a nie sie sama zamartwiasz siedzac na kafe :P

Gość ty po
PROSTU JESTES GLUPIA PIZDA

Gość BrydziaXX
nie jestm głupia pizda, Ani inna taka ..jestem tylko wrażliwa osoba!! Zreagowal tak, ale nie dałam tego po sobie poznać tam, dopiero jak przyszlismy do domu, popłakałam sie!!Odzyły jakies takie mieszane uczucia.Moze dla was to abstrakcj a, bo nie jestescie na moim miejscu, nie mozecie wiedziec jak sie czuje.. mam zamiar napisac do niego maila..bedzie mi łatwiej to przelacna papier. wszystkie moje obawy opisze..boje sie zagadac!!ot tak, napisac bedzie lżej..a mam nadzieje, ze pozniej on podejmie dyskusje sam po przeczytaniu listu!!Prawda, jest taka, ze nie tylko, za nia sie ogladał..za innymi tez w moim towarzystwie to robi, nie chce byc ssmanka, ale nie chce tez byc ignorowana, niech patrzy , ale dyksretnue!!Nie, zeby wszyscy naokoło widzieli, ze bardziej interesuje go inna.Prawda jest tez taka, ze juz ja oto zadbam, zeby na nie patrzył:)