Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrydziaXX

Nienawidze dzis mojego faceta, w pewnym sensie mnie zdradził!!

Polecane posty

Brydzia...moze nie pisz do niego, przespij sie z tym.mowie Ci nie masz powodu do zlosci!uspokoisz sie przez noc i juz jutro bedzie wszystko ok. staram sie Ciebie zrozumiec....ale naprawde- on kocha Ciebie! Brydzia znasz faceta ktory nie patrzy na inne laski i znasz kobiete ktora nie zwraca uwagi na innych facetow? bo ja nie.to normalne.moze my kobiety zerkamy na innych bardziej dyskretnie...

jeszcze taka rada dla Brydzixx i innych kobiet.Dziewczyny,zapamietajcie...jesli nie chcecie zniszczyc waszych zwiazkow badzcie \"jak dobry kumpel\" dla swoich facetow.on ma sie przy was dobrze czuc, nie robcie im scen zazdrosci.maja za Wami przepadac! i nudzic sie gdy Was obok nie ma!

Gość BrydziaXX
ławto jest radzic!!jak sie samemu nie było w takiej sytuacji!! wiec pytam czy ktoras z was!!co mi tu pisala, doradzała, albo cokolwiek pisała!!ma faceta prawieże "wdowca" jak ja!! Pewnie , nie wiec na nic wasze rady, bo nie jestescie wstanie tego pojac!!jak sie czułam1!

Gość sdfa
odpieprzcie sie od niej a ja wspołczuje jej

Gość Nie czytalam innych ...
wypowiedzi, ale radze żebys znalazla sobie faceta, ktory jest jak biała kartka, nie ma przyeszłości ...

Gapienie się na inna w obecności dziewczyny jst bardzo nie na miejscu, ale tu chodzi o coś innego. Facet miał dziewczyne, którą kiedyś bardzo kochał, a ona zginęła. Nie dziwię sie więc, że widząc kogoś bardzo do niej podobnego po prostu się patrzył. Tamta dziewczyna jest częścia jego przeszłości, ale ona zinęła, a nie zdradziła i odeszła. Więcej wyrozumiałości i popracowania nad swoim związkiem, zamiast zamykania się w sypialni i pisania bloga!