novynettka 0 Napisano Październik 23, 2006 zaczelam stosowac plastry Evra, odkleilam dzisiaj ostatni plaster4, ale zauwazylam ze osattnie(mialam przyklejone pod lopatka) troche odstawaly na rogach, poprostu zaczaly sie przyklejac tam nitki i material i zaczely odstawac, jak plasterek przyklepywalam to sie znow przyczepial,ale kazde zahaczenie powodowalo, ze jednak na rogu odstawal i to tylko z jednego boku, ze jak dzisiaj go odczepilam to mial obrzerza brudne,dlatego zreszta sie troche odklejal. moje pytanie : jaki to ma wplyw na skutecznosc??? wczesniej bralam pigulki i przestalam panikowac, ale to cos nowego i nie wiem jak sie do tego odnosic\\ ?? trzymal sie ale na rogu mowiac szczere sie odlepil,nie calkowicie, ale kazde zahaczednie powodowalo odczepeinie na nowo i znow przyklepywanie. i zaczynam sie stresowac, chyba powinnam znow przejsc na pigulki:/ prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynettka 0 Napisano Październik 23, 2006 prosze niech ktos odpisze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupupupupup Napisano Październik 23, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pavvulko Napisano Październik 23, 2006 Moja dziewczyna stosowała przez pół roku, obrzeża przeważnie się brudza. Najlkepiej przed przyklejeniem odtłuszczaj sobie skóre spirytusem a będzie efekt lepszy. a takie minimalne odklejenie nie ma wpływu na skuteczność:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izak 0 Napisano Październik 23, 2006 jezeli odkleilo sie cos wiecej niz rogi - to moze to wplynac na ich skutecznosc, bo hormony przedostaja sie do organizmu kazdego dnia. ´Mnie ten brud doprowadzal do szalu plus na klej mialam alergie, wiec szybko zrezygnowalam z plastrow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynettka 0 Napisano Październik 23, 2006 tylko togi tak 2-3mm cos kolo tego, az na takie szczegoly zwraca uwage:/ ale ona zaczynaja sie odklejac po 4-5 dniach bo od tego brudu i od materialu ten klej sie brudzi:/ mam nadzieje ze wszystko bedzie okej:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach