Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czas do czwartku

RATUNKU!ktory lepszy z520i czy v360??pomozcie mi wybrac

Polecane posty

j.w prosze Was o pomoc bo ja sie zupelnie na tym nie znam nie wiem ktory mam wybrac ktory jest lepszy praktyczniejszy ladniejszy no i napiszcie dlaczego

to wowogole to jest motorola v360 http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_detail?proposition=1484477&model=MOTV360&sku=%2B1300400&view=phd&SECTION=&phone_type=E-TEXAS a to SE http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_detail?proposition=1484477&model=ERIZ520I&sku=%2B02201100&view=phd&SECTION=&phone_type=E-TEXAS bardzo mi zalezy na wszej opini

*Waszej mialo byc:P

Gość ja biore motorolke
w tym tygodniu

no to licze na jakies opinie dotyczace tego telefoniku;) ja musze w czwartek sie zdecydowac :/

Gość trumtururum
soniak jak nic 🖐️

no dobrze a moglbys/moglabys napisac czym sie kierujesz w tym wyborze(wygladem funkcjami itp) to dla mnie wazne bo jak juz wczesniej pisalam wogole nie znam sie na telefonach i nie wiem ktory wybor bedzie lepszy moze wypowiedza sie osoby ktore maja ktorys z tych tel czy sa z niego zadowolone itp.

Gość trumtururum
ogólnie, soniak ma lepszą baterię, może nie ma radia ale jakoś jak dla mnie to nie jest najważniejsze. Poza tym znam sony ericssony i motorole - w życiu więcej nie kupię motoroli, w trakcie używania telefonu wychodzą różne ciekawe niespodzianki, np ze słownikiem t9 czy też raportami..to sa akurat rzeczy dla mnie istotne, jak miałam motorolę to nie wysyłam w ogóle snmsów, wolałam zadzonić.. w sonym nigdy takich problemów nie miałam. Najlepiej idź do salonu, poproś zeby ci włozyli jakąs krtę do jednego i drugiego telefonu i sama sprawdź, w końcu za to płacisz więc powinnaś sprawdzić co ci bardziej pasuje 🖐️

Gość motke wybieram
a ja mam w planie kupic motorole v360 - mialam juk kilka modeli tej firmy i zadowolona jestem. nigdy zadnych problemow ze slaniem sms'ow, z bateria, z czymkolwiek. za to mam tez codzienny dostep do kilku SE i jakos te tel. do mnie nie przemawiaja. takie niby wypasione a jednak tandetne. i potrafia sie wieszac w najmniej oczekiwanym momencie

Gość dyzurne2
nokia N80 the best!!