Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech no nieeeeeee

Okres po 18 dniach.......

Polecane posty

Gość ech no nieeeeeee

tylko po 18dniach.na wstepie zaznaczam,ze przyczyną tego nie ejst ciąża bo nie wspolzyje i nic z tych rzeczy....mam 17 lat. miesiączki zazwyczaj mialam regularne co 21-24 dni..ostatni okres dostalam 5 pazdziernika po 35 dniowej przerwie...pewnie od tego,ze bylam pare dni na drugim koncu polski(na wycieczce) i generalnie wrocilam przemczona... dzis po18dniach dostalam normalny dosc obfity bolesny okres [beksa w miare zdrowo sie odzywiam,niedoborow wit.nie mam czuje sie dobrze... jakie moga \byc przyczyny tak krotkiego cyklu? piszcie 😭

Gość co ile dni masz normalnie okre
s???????????????? co 21-24????????????????? przecież to nie jest normalne

Gość osiemnastolatka18
a ja mam na odwrót;/ miesiaczkuje juz ok 6 lat a okres dostaje co 4 miechy!! powaznie... a do gina jakos sie boje isc choc wiem ze to strasznie głupie z mojej strony tak to lekcewarzyc;/ a co do twojego okresu to pewnie nic groznego , jezeli przy nastepnym razie tez bedziesz miała posobną sytuacje to idz do gina , nie zwlekaj tak jak ja

Gość ech no nieeeeeee
jesli regularne to normale...niektorzy takj mają....zresztą mialam usg i torbieli itd nie wykryto.... generalnie wisi mi to czy moge byc bezplodna ale chcialabym wiedziec czego to rpzyczyna.... nie chce sie co troszke ponad 2 tygodnie z tym meczyc tym bardziej ,ze mam dokuczliwy PMS tzn.silneee wahania nastrojow:O

21-24 dni to nie jest normalnie? Oczywiście, że normalnie! Cykl zazwyczaj trwa 28 dni, ale to nie oznacza, że jeżeli ktoś ma o kilka dni krótszy to juz nie jest norma! & dni w jedną lub drugą stronę jest dopuszczalne. 18 dni to faktycznie za wcześnie. a nie miałas ostatnio jakiegos większego stresu? Osiemnastolatko nie lekceważ sobie tych dlugich cykli, bo w przyszlości moga okazać się wielkim probleme- nieplodność! Koniecznie idź do lekarza!

Gość ale aż tydzień krótszy cykl
to normalne????????????? rozumiem tydzień dłuższy, ale jeśli ma sie okres co 21 dni, to pytanie powinno brzmieć: ile dni w miesiącu NIE MASZ MIESIĄCZKI?

Gość ech no nieeeeeee
nie mialam raczej...byly one pmsem spowodowane...

ja mam co 19-20 dni. Norma to od 19 do 34 dni, wiec nie masz sie co martwic. 28 to jest srednia, ale przeciez nie wszyscy maja ksiazkowo ;) przyczynami moze byc stres, przemeczenie, zmiana klimatu...

Gość ech no nieeeeeee
ale teraz wlasnie nie bylam ani zmeczona,ani nie wyjezdzalam i sie nie stresowalam... :O

Gość gość
Ja mam Okres przeważnie co 18 dni, mam 20 lat, okres mam od 1 gimnazjum, i ond 1 gimnazjum mam okres co 18 dni..