Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

eee to nie tak zle;) przytul sie;) (chyba zostalismy sami wiec moze na przytulaniu sie nie skonczy;) )

ee nie nie to ja już muszę lecieć :P właśnie przypomniałem sobie że miałem coś załatwić na mieście... ;)

Stanczyk ja normalnie mam szok;) ale maam szok, istna szokowirówka;) ale pozytywny:) tak trzymaj stary:)

no no żeby z tej szkokowirówki coś się nie wykociło... hihi... Stańczyk w ręce Twoje oddaję szefową moją... bo ja już nie mogę ;) ... hihi...

Kornik79--> przeszedles egzamin i dostales 5 :D ehh tylko pozazdroscic Oli takiego faceta;) (chcialam zaznaczyc ze nie planowalam tego testu, po prostu tak wyszlo)

kobiety kobietami a ja musze sie zabrac za noszenie jakis cieeezkich pakunkow;) bo u nas w firmie chlopaki migaja sie przed tym jak moga:/ ehhh

musisz zadziałać swym urokiem osobistym... i będą latali z tymi paczkami jak meserszmity ;) Wy przecież jesteście w tej dziedzinie ekspertkami :)

ale ja nie mam posłuchu;) jak juz zdazyles zauwazyc:D juz po wszystkich:) Do zobaczenia ! pa!

A ja już jestem.....do zobaczenia Korniku.....dzień dobry szefowo:D Widzę...że mój narzeczonego to złoty chłopak;) Oparł się wdziękowi szefowej...a to nie lada wyczyn......czeka go pewnie za to jakaś nagroda;)

no to sie Kornik ucieszy;) pewnie juz trocinki szykujesz;) jakies specjalne danie a potem .... hmmmm ;)

Kurcze, na dworze juz ciemno a ja jeszcze w pracy siedze:/ a jak bede wracac to moze mnie ktos porwie;)

Szefwa.....leć już do domu na obiad...bo nam tu padniesz.....a takiej padniętej to nikt nie poderwie;):P

A z tym pocieszaniem to bym była ostrożna...Wielki Brat patrzy;) Kasiu---> bo Ty jakąś złą drogę powrotną sobie obierasz:P

hihi... a niech patrzy... :P A Ty Olu jakimi dróżkami chadzasz ? ;> może3 coś doradzisz... ;)

A to zależy czego szukam Korniczku....jak biegnę po śmietanę to na skróty i przez trawę...gdy na pocztę to torami i w lewo....lecz gdy chcialabym by mnie ktoś poderwał....oj...wowczas...glównym deptakiem:P:P