Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

to witam kolejnego sąsiada:) a myslałam,że to nie takie łatwe znaleźć \"sąsiada\" na forum

liberator to jest \"szczególny\" sąsiad :) pobędziesz tu chwilkę to się przekonasz :D

Kornik!!!!!! ja nie wiem czemu ty taki nerwowy skoro cie kolana bola od roboty ... hmmm;-) mam chyba dziwne mysli:-D

chyba mam za wolny internet do waszego forum;) skąd jestem?? powiedzmy,ze w 1/2 z rzeszowa, a Ty?

a gdzie ją można zdobyć ? występuje w jabłkach? a tak w ogóle to żeby nie było że na rybach jestem, chce ktoś jabłko?

stańczyk nie zaczynaj !!!! ma niskiego chłopaka :) 172 cm piękny brunet... lekarz witaminolog :P

no nie mam ale ma jednego takiego na oku;-) wysoki:-> no coz, ja sie tylko za takimi ogladam:-Pd dlatego nie zwracxam uwagi na Korniak:-) a taki fajny kurdupelek z niego;-)

ja poproszę jabłko,jesli można:) a masz może kwaśne??-uwielbiam takie:)

zartowalam:-) Kornik jest kochany i fajny mimo swojego niskiego wzrostu;-) i gdyby nie mieszkal tak daleko jak wy wszyscy to pewnie bym go polubila realnie ... kurcze, byl gdzies w moich oklicach i nie odwiedzial mnie ... hmmm moze sie bal;-)

stanczyk wiesz jakoś tego nie zauważyłem, hmm moze dlatego że jestem wysoki kordupel :P

oj Stanczyk, ja nie chce wiedziec jak o mnie mowia:-) i szczerze mowiac mam to gdzies:-) i ty tez powinienes:-)

Gość smutna Abigail
Jak się boi troszeczke to dobrze;) katasiu zmień stopkę serduszko mam czerwone jak jabłuszko:) Tę stopkę to pewna A. winna mieć, nie Ty:);)

ło matko;-) to co ja mam powiedzic zw swoimi 182 (a nie 185 jak niekotrzy mysla) ;-) dziewczyno, daj spokoj:-)

no to jak u Was jest ze wzrostem skoro ten problem jest wałkowany...