Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooo

JAK ZAUFAĆ FACETOWI?

Polecane posty

mówi ze jest normalnym kolesiem, a mi się wydaje ,że to lowelas. Jak wyczaić jaki on jest zanim postanowie nie być tylko jego koleżanką?

upup

bo jest bardzo pewny siebie w tym co mi mówi ,czy pisze i wydaje mi się ze przez to ze bardzo fajnie wygląda to mnóstwo lasek leci na niego

Gość lovelasy to cieniasy
:) takiemu nie mozna ufac

Gość ech ech
ja tez mam z tym problem. Niby facet zachowuje sie w porzadku.. ale cos mnie gnębi, coś mi nie pozwala zaufać. To już drugi taki przypadek w ciagu kilku misięcy, ze kogoś poznaje, ktoś chce się angażowac a ja nie potrafię zaufać.... I sama nie wiem czy to ja stwarzam problemy czy faktycznie trafiam na jakis takich dziwnych...

Gość agata----
dziewczyny ufajcie swojej intuicji, ja nie zaufalam sobie, a moj wewnetrzny glos mowil ze cos z tym kolesiem nie tak i dostalam po nosie niezle;///

Gość rrrrrrrrrrr
to jak się nie ufa to co to całkiem przekreślici nie wchodzić w bliższy związek?

Gość czego kobiety nie rozumija
zaiufanie sie buduje. Nie jest dane ot tak sobie. I to na plus jak nie ufasz mozesz zaufac, poprzez budowanie:)

Gość oczywiscieże nie ufać
Facetom nie można ufać,,,,przekonałam się o tym wiele razy (mam niestety zbyt dużo zaufania do ludzi wogóle). Teraz już nie wierzę i nie ufam żadnemu facetowi. A zaufanie,,,,,oczywiście trzeba budować i może po jakims czasie,,,,,ale nigdy na 100%. Zawsze trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania (kiedys uważałam zupełnie inaczej) zobaczcie do czego ci faceci doprowadzili,,ehhh

Gość lalalaa
swiat jest tego shitu pełen

Gość ffbfdbfdb
babom nie mozna ufac, a nie facetom! to wam sie w we lbach miesza od nk, kafe smsow i gg... durne stworzenia...

Gość linoletka
ufac i sprawdzac to jest dobre... ufasz ale lekko kontrolujesz czy mowi prawde czy byl gdzie byl z czasemnabierzesz ufnosci

Gość dsbfvbhmnutk
i to nie pomaga, jak ktos ma naraben w glowie...

Gość albert Y
jejezli dla kobiety cechami merzczyzny pierwszorzednymi sa : dobra praca i pomysl na zycie (oczywiscue chodiz o pieniadze $$$) to o czym my tu mowimy? materialistki!