Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość statystyczny facet

a ponoc wyglad sie nie liczy...

Polecane posty

Gość statystyczny facet

tak mowi prawie kazda dziewczyna... ze patrzy na wnetrze, na to kim sie jest, na charakter. a pozniej za kazdym razem slysze to samo: JESTES FAJNY. MILY, SYMPATYCZNY, MASZ SUPER CHARAKTER ALE NIE JESTES W MOIM TYPIE... NA PEWNO KOGOS POZNASZ... i tak ciagle od 2 lat. ile mozna tego sluchac ? jesli jest tak dobrze to dlaczego jest tak zle ??? nie jestem jakis straszny, choc mam troszke wiecej cialka 178 cm 108 kg, ale nie jestem jakis spasly... to o co wlasciwie chodzi ????

Gość fan chudych babek
ja nie lubie grubszych babek mysle, ze one nie moga lubic grubszych facetow zapisz sie na silownie, zrzuc kg a twoja sytuacja sie poprawi

Gość ja lubie
tłuścioszków :) jestem chudzinka a facet musi nadrabiac za mnie i za siebie ;) musze miec sie do czego przytulic :)

Gość ja lubie
p.s nie chodzi o mięsniaków

Gość Moj FaCET
wazy 102 kg .. i ma 186 wzrozstu ... jest grubszy .. widac to ale i tak go kocham ... wiec trafiasz nie na te .. pol swiatu tego kwiatu ...

Gość a coz to za problem
hmm nie jestes spasly??? nie zeby cos ale... jakos mi sie to nie widzi.. i ile ty masz lat, ze myslisz, ze wyglad nie ma znaczenia???? oczywiscie, ze ma!

Gość statystyczny facet
mam 27 lat.... nie jestem jakis obwieszony sadlem bo wlasciwie cale cialo mam wieksze, ale co z tego... moze mam paskudna twarz ? :-(

Gość statystyczny facet
boje sie dawac zdjecia bo nie wiadomo kto tu siedzi... :-P nie wiem jak moglbym pokazac je ale aby bylo bezpieczne

Gość ja lubie
to na maila mi wyslij

Gość B6
Lepiej, ze spostrzegles to teraz i wiesz, jaka jest prawda. Jestem mlodszy od Ciebie i juz to zauwazylem.

Gość statystyczny facet
podalyscie mi 2 maile i na nie poszly :-) czekam na Wasza szczera ocene

Gość sądzę
że to jest zwykła gadka na pożegnanie i nie chodzi o wygląd. raczej chodzi o zachowanie o jakies cechy i jakies nawyki. Sama tak bym powiedziała, bo większośc kobiet ma miękkie serce i nie lub i powiedzievc tak po prostu spadaj, bo mi się nie podoba to i tamto jests zły. To spowodowałoby ból. więc kierując się empatią mówią to delikatnie. Zastanów się raczej nad konkretami. Czego kobiety oczekują a czego ci brakuje. Sama tak mawiałam facetom, choć powody były inne., I chciałam ci jeszcze powiedzieć, że takich ładnych i slicznych nigdy nie darzyłam sympatią, takie typy zapatrzone w siebie i szukające nowych wyzwań (czytaj romansów) mnie nigdy nie pociągali. Jestem szczęśliwa mężatką, mój pan może nie wygląda ślicznie, nie ma idealnej figury, ale ma wspaniały charakter. Nad resztą można pracować wystarczy ttlko chcieć. radzę więc sięgnąć do zachowań aby znaleźć przyczynę. Pozdrawiam J.

Gość ja lubie
widziałam zdjecie. bede szczera. No nie powiem że jesteś typem lowelasa. Figurka dla mnie ok (bo jak wspominałam lubie tłusciochów), ale zdałoby sie jednak troche poćwiczyc, niestety. Oprócz tego poleciłabym ci szkła kontaktowe. I mysle że nie byłoby najgorzej :)

Gość ja lubie
aha! nie widac dobrze na zdjeciach twoich ząbków, ale jesli są krzywe, to spraw sobie aparacik :)

Gość statystyczny facet
dzieki za szczerosc ;-) nie moge miec szkiel bo oczy mam chore i uczulone na nie wiec to odpada... a na silownie chodze... ktos mi powiedzial ze mam charakterystyczna - brzydka twarz TO PRAWDA?

Gość ja lubie
stańczyk a ty przestan juz przynudzać.. wszedzie widze tylko twoje nudne posty w których użalasz sie nad sobą. :o

Gość ja lubie
szkoda że nie mozesz nosic szkieł. Ale fajne oprawki też dodają uroku ;) nie masz charakterystycznej twarzy, bo widziałam kilka twoich zdjec i na ulicy jakbym cie mijała, to bym cie nie poznała, a wierz mi że mam zajebistą pamieć. Proponowałabym ci jeszcze troche zapuscic włosy, żebys miał troszke grzywki

Gość statystyczny facet
martysiu wyslalem ponownie

Gość ja lubie
stańczyk to zapodaj mi swoje fotki, ja ocenie czy rzeczywiscie jestes taki ble