Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady baby

Oryginalne WYMÓWKI kobiet dotyczące braku chęci na SEKS

Polecane posty

Gość Lady baby

Ja juz nawet nie chce pisac o bólu głowy :D Chcialabym sie od panów dowiedzieć jakimi wymówkami uraczyły ich partnerki :D

Gość a no wlasnie
w jakich mometach sie wykrecacie:)? Ja nigdy nie odmowilam,nie potrafie,nie chce... Czasem sobie myslam ODMOWIE, bedzie mnie bardziej pozadal:) Ale jak przychodzila ta chwila. Zaczynal mnie dotykac i co? I jak mam mu powiedziec ze nie chce:O? to tak sztucznie, a ja przeciez bardzo chce:O

Gość z przykrością stwierdzam
ze nei mam komu odmawiać....wiem wiem...jestem sfrustrowaną niewyzytą babą - nie musicie mi tego pisac..:o

Gość wstyd się przyznac
ale to ja czesciej sie wymiguje od seksu:D

Gość m-dt
no to fajne z was kobitki, bo moja jak tylko wyczuwa co sie swieci, a nie ma ochoty (a na ogol nie ma), to od razu mowi nie chce. i koniec, nie ma tematu. zaczynam sie meczyc w tym zwiazku, bo przyszlosc mnie przeraza.

Gość a moze nad morze
a moze jej juz nie pociagasz?

Gość a no wlasnie
jak ja mojemu powiem ze nie chce to przeciez nie uwierzy:( zawsze to raczej on nie chcial, od kilku miesiecy biore tabletki, w zwiazku z czym moje libido sie obnizylo.Zawsze sie tego balam,ale teraz przynajmniej nie cierpie bo nie chce mi sie czesciej niz jemu:) No ale kazda kobieta co jakis czas odmowic musi. i tez bym tak chciala,zeby nie myslal ze zawsze moze:O Ale jak?

Gość muniunakuku
faceci nie sa specjalnie dobrzy w lozku wiec nie dziwie sie ze baby ich ne chca. Oni mysla ze my czujemy tak jak oni a my nie

Gość gość
No sory, ale nie wyobrazam sobie seksu, gdy nie mam na to ochoty - po prostu mowie NIE, nie chce i koniec! Bez wymowki:o

Gość muniunakuku
A ty ladybaby to jestes baba zza lady?

Gość gość
Zreszta, nie potrzebuje wymowek, bo stoja za mna fakty, tylko facet mojniestety nie moze zakumac:o Oto one:- okres mam tydzien-drugi tydzien mam bole i krwawienia owulacyjne-trzeci tydzien jest w miare okai-4 tydzien mam niesamowite PMS z bolami, obnizwonym samopoczuciemno a potem znowu okres i tak w kolo kużwa, a lekarze mi wmawiaja zem zdrowa i wszsytko okai. Ja juz im nie wierze:o, a moj facet nie wierzy mi.

Gość nazzwa
jak to? masz okres tydzien i pozniej jeszcze kjrwaiwienia?

Gość muniunakuku
A dlaczego pozdro600 tak nie chcesz czesto?

Gość lady baby
jestem baba nie lada! :P

Gość lady baby
znaczy nie lada baba w znaczeniu ze taka fajna :P

Gość muniunakuku
a ja jestem lada nie baba

Gość gość
Nie chce czesto z wyzej wymienionych przyczyn:oTak, mam tydzien okres, po okresie 2 -3 dni spokoj a ptoem krwawienia owulacyjne..rzekomo sprawa normalna, potwierdzone pzrez 3 lekarzy...wzrasta i peka tak krwawo u mnie pecherzyk Graffa, czemu towarzyszy bol jajnika...i tak okolo tygodnia:o

Gość muniunakuku
Loj a jo myslola ze ty jestes baba a nie lada.

Gość lady baby
o rety ....to straszne :( wspolczucia! ja mam okres krotko ale te napiecia przedmiesiaczkowe mam masakryczne - placze, wrzeszcze, kloce sie...masakra

Gość ja w trakcie
okresu zawsze mialam pewne noce przy kiblu:O i bez butelki z wrzatkiem na brzuchu dnia sobie nie wyopbrazalam. Teraz biore tabletki anty i nawet nie czuje ze mam okres:D

Gość gość
Jak ja bym brala tabsy, to by, w ogole o sexie juz nie myslala:o

Gość ja w trakcie
wiesz umnie to duzy + bo teraz przynajmniej znizylam sie do Jego poziomu potrzeb;) Wczesniej to w kazdej sekundzie bym chciala:)

Gość sikun
moja dziewczyna gdy nie chce się popychać mówi: wiesz kochanie, z uwagi na moją biegunkę z seksu nici, chyba ze chcesz przeżyć niezwykłą przygodę. nigdy Nie wiem czy mówi poważnie ta żmijka.

Gość u mnie odwrotnie
mój mąż jak bardzo nie ma chęci, a widzi że się na coś zanosi to wykręca się bólem głowy. Kiedyś to ja miałam o wiele niższe libido i nieraz chciałam użyć trdycyjnie bólu głowy jako wymówki, ale niestety nie umiałam kłamać a głowa mnie kurde niiigdy nie chciała boleć ( no raz przy udarze słonecznym). Próbowałam więc brać na przetrzymanie (długie mycie itd.), aż zaśnie.

A moja pani mówi nie bo nie i tyle i reszta jej nie obchodzi ,a ty rób co chcesz tylko nie łaź na boki.

Gość a co ma mowic
Dlaczego wy nie rozumiecie, ze ktos moz enie chciec....wyobrazcie sobie, ze komus sie nie chce tak jak Wam sie chce...toz to nie jest niczyja wina:o

Potrafię sobie to wyobrazić,że można akurat nie chcieć ale są też formy zastępcze.Czyż nie? A poza tym jak się stale nie chce ,to ja stale nie będę prosił. Masz głowę i ch..j to kombinuj.