Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Jakie by były Wasze myśli o takiej osobie?

Polecane posty

1 minutę temu, Get Out napisał:

Mieszkaniec ziemi będzie niekolidujące ogólnie. 😁

👍

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Opowiadałam o tym? 

Już nawet zapomniałam, no to masz dobrą pamięć.

No jak kiedyś rozmawialiśmy i piersi miałaś w avku oczywiście odziane. No jak trzeba i mi się chce,  to moja pamięć jest doskonałą. 😁 

• Like 1
  • Haha 2

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ale co to ma do tematu? 😄 Makaron prędzej coś wyrwie, niż ty, że swoim koszmarnym wnętrzem jędzy na Halloween 😌🎃

I ty ze swoją zgarbno pupcio. Wiem. No ja ludzi nie wyrywam bo to ponizajace dla obu stron ogólnie. Ani tym bardziej nie pasjonuje się epizodami z szynszylami czy innymi gryzoniami z którymi mialam przyjemność. Jestem zayebista wiem ale nie muszę tego podkreślać jak ty bo po co mi reklama. Dobry towar sam się broni pupciu

3 minuty temu, Get Out napisał:

Nie zgodzę się z tym , bo musiała by być silniejsza która będzie przewodzić i takie rzeczy się zdarzają w przyrodzie . Może taka która ma dość tego co jest obecne w obiegu i potrzebuje czegoś innego . 

Nie musi być silniejsza tylko zaradna i najlepiej z domem swoim. On by sie woriwadził do niej i spełniał jej zachcianki 😆

Przed chwilą, murb napisał:

👍

Rozumiemy się to dobrze . 😁

1 minutę temu, Daniel86 napisał:

A jak oni sobie radzą przed związkiem?

Pisałeś ze mieszkasz z rodzicami i nie pracujesz wiec oni Cię utrzymują, wiec z czym musisz sobie radzić sam?

4 minuty temu, Baba napisał:

Ja zostanę w stroju roboczym z przydziału 😛 

Ja jeszcze nie wiem. Nie identyfikuje się z M. 😁

2 minuty temu, Baba napisał:

Młodzi i piękni też szukają w necie.

Ale pytanie czy on szuka? 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Nie musi być silniejsza tylko zaradna i najlepiej z domem swoim. On by sie woriwadził do niej i spełniał jej zachcianki 😆

No to są atrybuty silniejszej. Wypisz wymaluj Ty tylko do czego Ci facet potrzebny jak Ty Zosia samosia. 😆

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Pisząc silniejsza raczej miał na myśli wlasnie zaradność, charakter itd

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Pisząc silniejsza raczej miał na myśli wlasnie zaradność, charakter itd

Ja myślałam ze silna czyli nie płacze nigdy i serce z kamienia itp.

Rozumiemy się to dobrze . 😁

Nie wiem czy Cię do końca rozumiem ale niewątpliwie jesteśmy mieszkańcami Ziemi. 

Zastanawia mnie tylko czy inne stworzenia też są mieszkańcami Ziemi i jak odróżnić kto jest kim? Nazywanie jednak porządkuje trochę świat i życie na nim. 

2 minuty temu, murb napisał:

Ja jeszcze nie wiem. Nie identyfikuje się z M. 😁

Nie pasuje ci

Młoda Miss Mazowsza?

2 minuty temu, Get Out napisał:

No to są atrybuty silniejszej. Wypisz wymaluj Ty tylko do czego Ci facet potrzebny jak Ty Zosia samosia. 😆

Właśnie do spełniania zachcianek 😆

Przed chwilą, Baba napisał:

Nie pasuje ci

Młoda Miss Mazowsza?

Może. 😁

7 minut temu, Onaaaa napisał:

No właśnie problem jest taki że tutaj siedzi zamiast szukać. Może by znalazł gdyby poszukał.

Tutaj też by poznał tylko musiałby mieć dobrą gadkę .

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ale pytanie czy on szuka? 

Tego nie wiem. 

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Ale wy wiecie że jak baba jest babochlopom to musi mieć jeszcze bardziej chłopskiego chlopa bo pomieszanie ról nigdy nie wypali? 

A kto by się tym przejmował. 

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Ale wy wiecie że jak baba jest babochlopom to musi mieć jeszcze bardziej chłopskiego chlopa bo pomieszanie ról nigdy nie wypali? 

E tam teraz wszystko jest na odwrót.

Przed chwilą, murb napisał:

A kto by się tym przejmował. 

No nie współczesne kobiety na pewno. I dlatego potem macie paczlorki benetona ciocie klocie i wujkowie

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Właśnie do spełniania zachcianek 😆

Czyli przez większość doby by pracował i z jednej roboty do drugiej , bo Ty przecież potencjalnego leżaka nie weźmiesz i byś go nauczyła jak się kasę zarabia. 🤔😁

3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Magda jak zawsze przyczepia sie jak rzep i liże gucz kazdemu kto akurat pisze po jej myśli xD no tak się przyjaciół nie zdobywa haha

Przyjaciół na forum? 😄Każdemu ubliżasz, bo masz koszmarny charakter i jesteś starą babą, której nikt nigdy nie zechce. Ja nie zapomniałam, co pisałaś o mnie po kieliszku i jak się żaliłaś, że nie masz, gdzie mieszkać. Nawet wtedy zrobiło mi się ciebie żal. Jesteś zazdrosna, zawistna i stąd ten ciągły ból i szufladkowanie ludzi, ciągle pisząc o 0dbytach. Dramat. Do Widzenia 👋

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ja myślałam ze silna czyli nie płacze nigdy i serce z kamienia itp.

Ty mówisz o sile emocjonalnej a tu bardziej chodziło o silniejszy charakter i podejście do życia od autora.

10 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ale co to ma do tematu? 😄 Makaron prędzej coś wyrwie, niż ty, że swoim koszmarnym wnętrzem jędzy na Halloween 😌🎃

Lubi się taplać w błocie, więc niech to robi z ludżmi na swoim poziomie i tyle Madzia :classic_cool:

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

No nie współczesne kobiety na pewno. I dlatego potem macie paczlorki benetona ciocie klocie i wujkowie

Kto ma ten ma. 

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Sam najlepiej wiesz ile ludzi kręciło bekę z twojej kanadyjskiej bajeczki dla ameb na przestrzeni lat i szło to w dziesiątki. 

A ci ludzie to ty udający na wylogu dziesiątki osób i w porywach góra jeden, dwóch hejterów w sumie nieżyjących już, to rzeczywiście jak  armia UPA 😆

Czyli przez większość doby by pracował i z jednej roboty do drugiej , bo Ty przecież potencjalnego leżaka nie weźmiesz i byś go nauczyła jak się kasę zarabia. 🤔😁

Nie jestem taka straszna i aż by tyle nie musiał pracować. Wystarczy mu jedna praca a spełnianie zachcianek to juz przyjemność 😆 nie uczyłabym go jak zarabiać bo by sie nauczył i jeszcze ode mnie uciekł 🤭

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Przyjaciół na forum? 😄Każdemu ubliżasz, bo masz koszmarny charakter i jesteś starą babą, której nikt nigdy nie zechce. Ja nie zapomniałam, co pisałaś o mnie po kieliszku i jak się żaliłaś, że nie masz, gdzie mieszkać. Nawet wtedy zrobiło mi się ciebie żal. Jesteś zazdrosna, zawistna i stąd ten ciągły ból i szufladkowanie ludzi, ciągle pisząc o 0dbytach. Dramat. Do Widzenia 👋

Jeśli ty tak interpretujesz każda rzecz napisana w ramach beki to nie dziwię się że jesteś tu tak kochana przez wszystkich. Prawie jak bezdomna bym była xD to było żalenie się? Haha. Typowa stara baba która tworzy we łbie alternatywne scenariusze dla cudzych egzystencji bo wyrwie jakiegoś precla z kontekstu a potem zyje tym latami wypominając Haha 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się