Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzjerka

szkoła fryzjerska ŻAK

Polecane posty

Gość fryzjerka

czesc wiecie moze cos wiecej o tej szkole?jacy sa tam nauczyciele,jak wygladaja praktyki?chciała bym sie czegos dowiedziec bo mam zamiar isc do tej szkoły i zastanawiam sie czy isc na kierunek kosmetologia,czy fryzjerstwo,jezeli cos wiecie to dajcie znac.

Gość allexxandra
hej,ja chodzilam o tej szkoly,na kosmetologie..skonczylam ja w ubieglym roku,obecnie pracuje jako kosmetyczka,szkola ok,praktyki musisz jednak sobie sama znalezc ale to dopiero w 3 semestrze,do szkoly chodzilam zaocznie,zajecia w weekendy po 10 godz.dziennie,ogolnie polecam

Gość fryzjerka
ja słyszałam ze tam w jeden dzien sa zajecia a w 2 ma sie w takim cos jak by zakładzie i tam prowadzi zajecia kosmetyczka(swoja droga nie za miła podobno) i chciała bym wiedziec czy rownie niemiła jest fryzjerka;p ale skoro znalazłas prace w nie długim czasie po zakonczeniu szkoły to chyba dobrze tam ucza??

Gość allexxandra
zajecia praktyczne(zabiegi ktorych sie uczymy i ktore wykonujemy na sobie)zawsze wypadaly w piatek natomiast wyklady mialysmy w sobote,niedziele..Jesli chodzi o nuczyciela zajec praktycznych to mialysmy naprawde wspaniala babeczke,ktora nas niezle przygotowala przez te dwa lata nauki.szkola nie jest zbyt droga(ok 150zl za m-ac)i godna polecenia,wszystko wlasciwie zalezy jak sie kazda do nauki przylozy...:-D