Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _dieta_

Jadłospis dzienny dla 6-cio miesięczniaka.

Polecane posty

Gość _dieta_

Ja powinna wyglądać dieta 6 miesięcznego dziecka. W jakich godzinach owoce??? W jakich mięsko??? Kiedy cycuś??? Ile powinno być posiłków??? Moze macie jaieś gotowe dzienne jadłospisy? Moze znacie jakieś linki???

Gość aaaaaaaaaaw
wpisz w wyszukiwarce, tutaj juz byl taki topik

Gość no własnieeee
troche samodzielnosci, jak ktos ci napisze ze zytnia i ogórki to podasz?

My jemy tak: Około : 7.30 Kaszka 11. mleczko 13.30 obiadek 16 mleczko i deserek 19 zageszczone mleko na nocke W między czasie herbatki, soczki, Jak chce to podaj mejla to wysle ci mini książkę kucharską dla niemowlaka.

Gość _dieta_
Przeciez nie pytam co, tylko w jakich godzinach:o Na necie nic nie mogłam znaleść:o Moje dziecko jeszcze nie ma 6mcy. Narazie jest tylko na piersi, ale interesuje mnie ten temat. Nie było takiego wcześniej:o jezeli tak, to wklej link.

Gość davidka
mój bobas 1 skończy 5 miesięcy i jestem zaskoczona że Kasika 1 ttyle rzeczy już podaje maluchowi. Ja 4 razy spróbowałam podać przcier z jabłka i zupkę z dyni z ziemniakami i nie smakowało mu :/ woli narazie moje mleko....

Dawidka powiem ci, że ostatnio nawet mały nie chciał mleka. Odkąd poznał inne smaki to je woli. Butelka też jest be, woli łyżeczkę. Co do produktów to karmie sztucznie i wprowadzam produkty wg schematu żywienia. Pozdrwiam

Jeżeli chcesz robić wszystko zgodnie z literaturą fachową to proponuję kupić specjalny poradnik o żywieniu dzieci w wieku niemowlęcym. Mnóstwo rad i przepisów. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.