Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1zuzka1

Co pomoże w nauce??

Polecane posty

Gość 1zuzka1
czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia w tej kwestii?? praca + nauka - jak to pogodzić, może jakieś sprawdzone sposoby tego typu jak Zdzichu - czyli wstawać wcześnie rano i zakuwać....

Gość jaaaaaadzia
podnosze upupupupu

Gość pani doktor
systematyczność,wkuwanie, czytanie,praca praca i jeszcze raz praca , .żadne tabsy

Gość Dziczek
Sprawa ma się tak: nauczyciel nie tak dawno polecił nam tabletki tusipek.Powiedział że na tym jechał przez studia.

Gość ksiazeczkowa
Tusipekt? CO wy gadacie? 60 tabsow to dawka smiertelna!! Raz to wzielam ! Wlosy staja na glowie serce zaczyna szybciej bic i nie czujesz ze chodzisz nogi jak z waty plus - nie meczysz sie(obserwacje znajomych po 20 tabsach po accodinach sa podobne jaszdy tylko wieksze bo one sa bardziej na amfie robione...po zazuciu 20 masz jazde jaknapisalam ) Accodin - to tez takie tabletki jak tusipekt JAk chcesz bierze ale serce wali jak mlot kazdemu ...chyba ze w "madrych " ilosciach

Po dwóch sesjach i trzech kawach poleżałam sobie troszkę na ratunkowym. Nie polecam. Lepsza jest guarana. Mam w proszku, wsypuję łyżeczkę do jogurtu i mam takiego powera, że hej.

Gość pf
jeeeeju po 20 tabsach tussipectu chyba by mnie od razu do kostnicy wywieźli :o zdecydowanie odradzam te tabletki sama je stosuje kiedy totalnie oleje egz i mam 2 dni na nauke ale czuje sie potem fatalnie i nic jeść nie moge, od tego można sobie żołądek rozwalić!

Gość Pepik
Hej! widze ze macie problemy z nauka :) najlepszym sposobem jest oczywiscie systematyczne wkuwanie materialu, ale nie kazy ma na to czas jak sie okazuje:) i w zwiazku z tym zadam pytanie ;] czy wiecie co to jest choroba aizeimera, i dlaczego chorym podaje sie tabletki ?^^

Gość pivonka
jestem na farmacji wiec sie wypowiem :) tusipect jest na bazie efedryny ktora dziala podobnie do amfetaminy pobudza osrodkowy uklad nerwowy blokuje osrodki glodu dlatego nie chce sie jesc poza tym pobudza nie chce sie smac suchosc w jamie ustnej powiekszone zrenice tego syropu nie kupisz bez recepty teraz wchodzi takie prwo w niektorych aptekach jeszcze sa dostepne bez ale juz wycofuja polecam plusz aktiv i sesje powodzenia

Gość padnt
Hej , troche interesuje się lekami i środkami stymulującymi pracę mózgu . Jeśli chcecie się trochę podkręcić to krople Cardiamid z Kofeiną (dostępne bez recepty , choć słyszałem , że zostały wycofane) , a jeśli mamy trochę wiecej czasu na nauke to proponuje memotropil(piracetam) i Adavin(nicergolina) . Oba leki są dostępne na recepte , ale raczej lekarz powinien je przpisać jesli się przedstawi jasno sytuacje .Trzecia substancja która dosyć dobrze podkręci umysł na kilka godzin to 3-4 mocne herbaty yerba mate .

Gość Paladyn
Najlepszy w nauce jest w brew pozorom ........ sex

Gość myślimy ze takie kobiety nie
polecam tussi. syrop lub tabletki. na bazie amfetaminy

Gość tussi
hello myślę że tusipekt w tabletkach powinien dać radę weź sobie na pierwszy raz 5/6 efekty pobudzenia są widoczne niej więcej po godzinie zależy od organizmu...

Gość dr janusz
wezcie tusipekt ,jedna tabletka dzienie i macie opanowany material i nie zapomnicie go przez tydzien

Gość gość
Jest wiele związków pomagających w nauce. Ułatwiają zapamiętywanie, przypominanie sobie itp.Wejdźcie na stronę www.braindoping,pl.-tam znajdziecie związki zwiększające funkcjonalność ludzkiego mózgu jak np. noopept

Gość gość
Op pewnego można zauwaqżyć inwazję neurodopingu. Nie są to dopalacze. Są to związki bezpieczne, powiedziałbym latami badane dla ludzkiego organizmu. Na zachodzie neurodoping stał się bardzo rozpowszechniony-sa setki sklepów, które tym handlują.Dla chcącyc zobaczyć, coto jest, polecam adres mailowy polskiego www,braindoping.pl

Gość MalwinaTerass
Mi w nauce pomaga http://pl.formentorplus.com/ i uważam, że warto kupować tego typu suplementy. Od razu lepiej się człowiek koncentruje i pobudza mózg do myślenia.

Gość gość
a mnie został ostatni egzamin i piję tonę kawy :D :D

A ja w weekend mam ostatni zjazd, bo studiuję zaocznie, czekają mnie trzy egzaminy i wolne :D. Bardzo się cieszę, bo ten semestr był bardzo ciężki. A jeśli chodzi o "wspomagacze" nauki, to w moim przypadku kawa nie działa, ale doskonale sprawdza się u mnie suplement diety Doppelherz aktiv Dla mózgu, zalecany przede wszystkim w okresach intensywnej pracy umysłowej, w okresach stresu i przepracowania :). Tutaj więcej informacji na jego temat - http://www.doppelherz.pl/produkty/ukl-nerwowy-i-pamiec/doppelherz-aktiv-dla-mozgu-6.html :)

Gość goskaaaa
Ja stosuję Revitalum Mind Plus. Jest całkowicie naturalny, wiec nie ma obaw co do stosowania. Pomaga się skupić na nauce i ułatwia zapamiętywanie. Polecam szczególnie przed sesją, gdy w krótkim czasie trzeba opanować duża ilość materiału.

Gość Nina

na pewno wysypianie się i dobre odżywianie - to dwie rzeczy które bardzo pomagają mi się skupić i uczyć, oczywiście nie wygląda to tak kolorowo jakby mogło dlatego pijam też regularnie sok salus z miłorzębem, bardzo ok skład i pomaga zachować równowagę i koncentrację podczas nauki

Gość gość

Myślę, że w opisanych przez Ciebie przypadkach dobrym rozwiązaniem będzie skorzytsanie z oferty sklepu  pewnylek.pl. Znajdziesz tam bardzo szeroki wybór leków, które znacznie poprawią Twoją koncentrację. Ja kupuję tam już od dość dawna różne lekarstwa.