Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petrosa

MOJA SĄSIADKA SIĘ POWIESIŁA...

Polecane posty

Gość o panie o
czy wy jesteście naprawdę takie mało kumate? W stanach depresyjnych, chorobowych psychika działa inaczej, człowiek inaczej odczuwa, inaczej się zachowuje, nic nie ma dla niego sensu. Czasami jest tak, że ktoś zabija cala rodzinę a na końcu siebie, bo to wydaje mu się być jedynym słusznym wyjściem z popapranego życia.

Gość jesienne majtki z golfem
Myrevin, a na becikowe, oświetlenie budynku kancelarii premiera za 500 tyś i rządowe limuzyny to kasa jest, tak ? Gdyby kazdy z posłów zrezygnował z 20% swojego uposazenia na rzecz matek i ojców samotnie wychowujących dzieci, byłoby po częsci problemu. Czemu oni zwykle szukają oszczędności wszędzie, tylko nie we WŁASNYCH kieszeniach ? :-0

Gość szkoda.......................
tak to jest: ktoś woła o pomoc i nikt go nie słyszy, albo udaje że nie słyszy!!!

Gość ja nie robilam
u mnie na klatce gosc sie powiesil w piwnicy i kilka osob wiedzialo jego ducha,nigdy tam nie pojde sama:O

Gość troche polityki
Panstwo do tej pory bylo zlodzieji,teraz wszyscy potepiaja Kaczynsjkich ,ktorzy pokazuja,ujawniaja te oszustwa i chca ich dlatego zniszczyc!!! Nikomu sa oni niewygodni,bo zabieraja sie zeby rozbic te mafie!

:-0 duch nie zrobi Ci większej krzywdy, niż żyjący człowiek, pamietaj

Gość troche polityki
Panstwo do tej pory bylo panstwem zlodzieji,teraz wszyscy potepiaja Kaczynskich ,ktorzy pokazuja,ujawniaja te oszustwa i chca ich dlatego zniszczyc!!! Nikomu sa oni niewygodni,bo zabieraja sie zeby rozbic te mafie! Dlatego ta nagonka na kaczki itd.Do tej pory panstwo wszystko rozkradalo dla siebie,nie ma pieniedzy na szpitale,drogi,ludzi...

Trochę polityki proszę Cię :-0 przestan oglądać reklkamy PISu bo Cię odmóżdżają :-0 Powiedz mi kogo oni rozliczyli, jak do tej pory ? I co to za Prawo I Sprawiedliwość, kóre ma ręce skrępowane taką samą korupcją, jak Ci, których ponoć rozliczać będą ? :-0

Gość ta od ducha
ale sie boje ,bo ten duch do kazdego wyciaga reke ,jakby chcial sie przywitac,a ja slyszalam kiedys ze duchom nawet w snie nie podaje sie reki ,bo mozna szybko przejsc na ich strone.Nie wszyscy go widza,dziwne,tylko "wybrani"

To nie podawaj ręki, w razie co, powiedz ze masz ubrudzoną :) żeby się nie obraził

Gość ta od ducha
nie nie podam,za mocno sie boje

Weźcie dajcie na mszę w intencji jego duszy. :)

Gość gość
po co podbijacie stare tematy?

Gość XPMaximusP
znam przypadek, matka się powiesiła córka w wieku matki też. Leżą obok siebie

Gość gość
ale archeolog wykopał temat sprzed 7 lat