Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petrosa

MOJA SĄSIADKA SIĘ POWIESIŁA...

Polecane posty

Miała 35 lat, dwoje dzieci, mąż od niej odszedł...nie miała pieniędzy tylko jakieś nędzne alimenty, nie wytrzymała....żal . Pomagaliśmy jej z sąsiadkami, nosiłyśmy jedzenie, ciuchy dla dzieci....chyba była załamana. Boże jak mi przykro....[*]

Gość a co teraz z dziećmi
???:O

Nie wiem, ona nie ma nikogo...może mąż je zabierze ? Dopiero rano znaleziono ją w łazience, dzieci zabrała Policja.....

a ja slyszac cos takiego najpierw czuje wielki gniew!!! i mysle o tym jak mozna byc tak egoistycznym?!myslec tylko o sobie:ja nie wytrzymuje,ja mam dosc,ja chce skonczyc z tymi problemami... a co z dziecmi?:(jaki teraz spotka ich los?:(zawsze jest inne rozwiazanie...niz samobojstwo:(. pozniej oczywiscie przychodzi smutek...ale przeplatajacy sie ze zloscia...

O rany... jakie to straszne i przykre... tym bardziej, że są dzieci... i one najbardziej cierpią... Ale to wszystko przez to paskudne życie, gdyby ludzie mieli pracę, pieniądze (na życie) mniej byłoby takich sytuacji!

Gość jesienne majtki z golfem
Ech, takie mamy państwo ... :-0 polityka prorodzina, do kur* nędzy :-0

--> jesienne majtki z golfem Co obecna polityka(pożal sie boże) prorodzinna ma wspólnego z obecna sytuajcą gospodarczą kraju ?

Gość nie miała już pewnie sił by
żyć...samotna mama, liche alimenty, żebranie u sąsiadki....tez bym nie wyrobiła, chyba.

--> otępiały pokemon A kiedys pomagało ? O_O Za komuny może... nie pamiętam nigdy nie byłem samotna matka. :o

14 i 10....czyli zapamiataja to do konca zycia ... i do konca zycia beda mialy spaprana psychike i zycie:(

wiesz myrevin, raczej chodzi mi o jakieś dotacje, zapomogi, czy inne subwencje dla rodziców samotnie wychowujących dzieci, żeby nie musiały żyć na granicy nędzy, a nie takie głodowe dodatki jak teraz dają. Tak się składa, że moi sąsiedzi też mają nieciekawa sytuację materialną i wiem, ile oferuje im państwo :-0 250 zł na trzyosobową rodzinę ... uważam, że to chyba jest śmiech na sali, tak ? Ale oczywiście wszyscy politycy namawiają: róbcie dzieci ... :-0

Nawet nie tyle o dotacje i pomoc finansową. Ale o MOŻLIWOŚĆ PRACY - ZA NORMALNE WYNAGRODZENIE, W JAKICHŚ NORMALNYCH GODZINACH PRACY żeby mogły się utrzymać i dzieci, móc się dziećmi opiekować. I o bezpłatną pomoc psychologiczną.

O tym to nie wspomnę, bo to marzenie ściętej głowy :-0

Gość o panie o
nawet gdyby miały po kilka lat, to zapamiętałyby to do końca życia:| A osądzanie matki, że postąpiła egoistycznie, to już szczyt niewiedzy. Jeżeli cierpiała na depresję, nie widziała celu w życiu, było coraz gorzej, to psychika nie wytrzymała ... i dalej już wiadomo. To tak samo jak obwinianie alkoholika, że nie pomaga w domu i nie myśli o rodzinie. To jest choroba i nieleczona prowadzi do takich skutków waśnie.

Tylko szkoda ze pomyslala tylko o sobie,a nie o dzieciach. Co z nimi? Rozumiem ze mozna sie zalamac,ale ... przeciez oprocz tego byla matka,powinna onich pomyslec :-( Jednak nie oceniam, bo kto wie co ta kobieta przezywala w swojej glowie,(psychice),musiala byc u kresuwytrzymalosci,bo popelnic samobojstwo,to tez swojego rodzaju\"odwaga\". :-( :-( :-( :-(

ciekawe co ta kobieta sobie myslala?ze co?ona odejdzie i dzieci w koncu beda mialy raj na ziemii?im bardziej o tym mysle tym wieksza czuje zlosc

Gość szkoda że pomyślala o sobie
a nie o dzieciach.

Przykro mi. Dlatego nigdy nie odwracam się od potrzebujących. I tu nie chodzi o pomoc finansową czy materialną ale o rozmowę, podtrzymanie na duchu...może tego zabrakło. Moze potrzebowała rozmowy, bo nie miała już sił by to wszystko udzwignąć. A nasze państwo.....szkoda słów.

Co z tego ze ludzi wyjeżdzaja za praca z kraju ? Co z tego że nie ma na zapomogi i zasiłki dla bezrobotnych ? Co z tego że najniższa stawka (na rękę) to coś 620 zł ? WAŻNE mamy silna złotówkę. :P

Przykro mi. Dlatego nigdy nie odwracam się od potrzebujących. I tu nie chodzi o pomoc finansową czy materialną ale o rozmowę, podtrzymanie na duchu...może tego zabrakło. Moze potrzebowała rozmowy, bo nie miała już sił by to wszystko udzwignąć. A nasze państwo.....szkoda słów.

Co z tego ze ludzi wyjeżdzaja za praca z kraju ? Co z tego że nie ma na zapomogi i zasiłki dla bezrobotnych ? Co z tego że najniższa stawka (na rękę) to coś 620 zł ? WAŻNE mamy silna złotówkę. :P

do \"ja myślę\": a może była u kresu wytrzymałości? Na pewno była. Nikt nie wie, przez co przechodziła, jak było ciężko, czy cierpiała długo na jakieś depresje i co ostatecznie pchnęło Ją do tego kroku. Wstrząsające. Nie oceniałabym zbyt pochopnie.