wawamarta 0 Napisano Październik 24, 2006 Witajcie! Mam pewnien problem. Biore regularnie tabl. antykon. Yasmin. Niestety ok. tydzien temu pojawily mi sie uplawy. Bylam u ginekologa i zapisal mi globulke Clotrimazolum oraz Tininazol na grzyby. Na noc wlozylam globulke i polknelam te cztery tabl. (oczywyiscie Yasmin biore regularnie). Dzisiaj kochalam sie z chlopakiem rano i teraz oprocz rozpuszczonego Clotrimazolu wylecialo mi troszke lososiowej wydzieliny. Co to moze byc? To normalne? Poprostu podraznilam sie? Dodam, ze moj chlopak tez polknal tabletki na grzyba, a ginekolog nie zalecal wstrzemiezlowosci. Czekam na jakies rady, dziekuje z gory i pozdrawiam:) Marta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 24, 2006 Ech MArto, no więc jak ja choruję a choruję teraz na drożdzycę to nie uprawiam seksu..Ginekolog mi tego nie musiała przypominac. ale to jest odnotowane na wszytskich ulotkach dołączonych do leków tego typu..Wystarczy przeczytać...A na tej od Clotrimazolum jest na 100% bo sama niedawno używałam...I musze cie zmartwić ale przez to twoje leczenie może się wydłużyć...Ja jestem tego nieszczęsnym przykładem.... A ta łososiowa wydzielina to pewnie jakieś plamienie... Jeśli w jakis sposób cię uraziłam, tonem swojej wypowiedzi to przepraszam ,ale takie rzeczy powinno sie raczej wiedzieć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblus Napisano Październik 24, 2006 ja mam upławy przez jasmin a czy koniecznie musze isc z tym do gina?? kiedys miałam upławy i kineły po paru dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach