Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whiteeee

Ktora religia najlepsza-prawdziwa??

Polecane posty

Gość Do ...Myrevin
Bóg zapłać za diagnozę, świetny z ciebie lekarz

Gość hhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
... " A wiec wniosek nauwa sie sam, niech każdy przmyśli, czy jego religia stosuje sie do praw Bożych, zawartych w Biblii "... Myślę, że Bóg zostawił nas samym sobie, bo gdyby było inaczej na pewno nie pozwoliłby na to co dzieje się w Polsce. W kościołach zagnieździły się pycha, blichtr i bałwochwalstwo ...

wg mnie buddyzm i kwakrzy ,,Liberalni kwakrzy charakteryzują się bardzo humanistycznym nastawieniem (pomoc społeczna, ochrona środowiska, pacyfizm itp.), liberalizmem teologicznym (dogmaty, kardynalne prawdy wiary ograniczone do minimum) i społecznym (akceptacja związków i małżeństw homoseksualnych, ogólnie liberalne podejście do seksualności) - przy czym to pierwsze dotyczy wszystkich kwakrów,, te religie prowadza do rozwoju najlepszych cech czlowieka bez zbednych przesladowan

Gość bezproblemu696
Mama 21 i ostatni Nie wprowadzaj ludzi w błąd... biblia to nie dzieło człowieka... głosząc takie herezje żenujesz i obrażasz każdego chrześcijanina... swój pogląd religijny przemyśl jeszcze raz bo jesteś ignorantem... agnostykiem a nie ateistą... religia to część człowieka... wg mnie najpiękniejszą religią jest chrześcijaństwo... jego piękno i istota tkwi w jego najwyższych wymaganiach... kto nie jest w stanie im sprostać... kończy jako ignorant... przemyśl to sobie... i nie krzywdź swoich dzieci...