Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maca

Pogotowie antykoncepcyjne

Polecane posty

Hej, biorę preparat yasmin. Tabletki zazwyczaj zazywam w okolicach godziny 10.00 rano. Wczoraj okolo 16.30 zjadlam obiad, ktory wywolal u mnie rewelacje w postaci biegunki. Od zjedzenia tabletki do rewelacji doszlo po 7-8 h, kiedy dolegliwosci ustapily(11h po zazyciu 1 tabletki) wzielam profilaktycznie jescze jedna pigulke- wg wzorcow postepowania z ulotki- tylko nie wiem czy dalej jestem zabezpieczona. To moj 1 tydzien cyklu, i mialam kontakty seksualne w poprzedzajacych dnaich. Czy powinnam wziac postinol? Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?? Z gory dziekuje za pomoc.

nie zakładaj kilku takich samych tematów bo na forum i tak jest bałagan a w odp na Twoje pytanie: Przeczytaj dokładnie ulotke zanim cos pochopnie zrobisz... Wziełas tabletkę o 10.00 .....obiad zjadłaś o 16.30....Od połknięcia tabletki minęło 6 i pól godziny....tabletka została strawiona już po 4 godzinach......a tylko wtedy gdy wymioty lub biegunka są przed minięciem ów 4 godzin od porzyjęcia tabletki trzeba zazyc następną..... I teraz tobie gratulujęlekkomyślności i nieprzeczytania ulotki...I bardzo bardzo bardzo możliwe że sobie namieszałaś w ten sposób w organiżmie. PS: Postinor jest zbędny bo wzielaś 2 tabletki w ziągu doby. Ta druga lekkomyślnie..w ciązy nie będziesz Pzdr

Dziekuje ci bardzo...i zgadzam sie z ta lekkomyslnoscia...ale czasami strach ma wielkie oczy i trudniej mysli sie racjonalnie. Pozdrawiam serdecznie