Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YOkoniu

Piersci, Ciaza

Polecane posty

Gość YOkoniu

Mam pytanie do kobiet jak ciaza wplywa na kobiece piersi? To znaczy czy w okresie po ciazy te piersi wracaja do przed ciazowych rozmiarow?? O ile rosna to znaczy to jest o jeden rozmiar? Jak to wyglada?

Gość ania250218
to temat na inne forum:ciaza, macierzynstwoitp. ale odpowiadam rosna o 1 lub 2 rozmiary zmieniaja sie. w trakcie ciacy piersi rosna wiec rozciagaja sie miesnie co powoduje ze po ostawieniu od piersi dziecka czyli po zakonczeniu karmienia moga byc mieciutkie i obwisle. tego sie nie da zapobiec. mozesz pomoc im troche spiac w biustonoszu w trakcie ciazy i karmienia i wmasowujac kremy. no i cwiczyc. stajemy w rozkroku i naciskamy dlonie na siebie na wysokosci piersi. karmienie nie powoduje ze ci obwisna.ono nie ma tu juz nic do rzeczy,. caly proces zachodzi w trakcie ciazy.

Gość stefan batory
co to "piersci"?:o

Gość YOkoniu
Dzieki ania250218. Sorki no moze nie za bardzo moj temat pasuje do tej kategorii ale chcialem miec odpowiedz w miare szybko. Poza tym mam pytanie. Domyslam sie ze jestes juz szczesliwa mama. Takze czy powrocily Ci piersi do wczesniejszych rozmiarow. To znaczy jezeli maialas B, w ciazu i w trakcie karmienia C to czy po tym okresie masz spowrotem B??

Gość YOkoniu
a piersci to taka ...................... masc na oczy.........

Gość ania250218
piersi przed karmieniem mialam c po karmieniu z powrotem mam c.nie sa identyczne jak orzed ciaza ale jestem zadowolna.choc przed byly cudne.moj maz glownie dla nich sie ze mna ozenil:D tak mam jestem od 7 mcy dopiero.bardzo szczesliwa. a maz nadal jest zadowolony z seksu i mojego wygladu.trzeba tylko trochr o siebie zadbac.(regularnie)i wydac troche kasy na kosmetyki(dobre).